1760 - vic2-2BRI-/TE - vic-2FXO

Unanswered Question
Jan 19th, 2008

Router 1760 ccme 4.1

IOS c1700-adventerprisek9-mz.124-15.T1.bin

slot0 WIC-1ADSL-I-DG

slot1 empty

slot2 vic2-2BRI-/TE

slot3 vic-2FXO

Hello, I am facing the following problem:

When I plug-in the vic-2FXO card I am unable to see (and configute) voice ports 2/0 & 2/1

I will appreciate any help.

Attachment: 
I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 4.3 (4 ratings)
Loading.
Paolo Bevilacqua Sat, 01/19/2008 - 03:12

Hi, send show diag. Most likely you do not have dsp resource and need to add the in the form of PVDM-256-XX modules.

Hope this helps, please rate post if it does!

pcameron Sat, 01/19/2008 - 03:12

Do a SH DIAG and check the type of DSP module you have installed in the router. I suspect you don't have enough DSP resources for the 4 B channels on the 2 port BRI and the 2 port FXO ports.

Paste the SH DIAG output here so we can confirm.

thotsaphon Sat, 01/19/2008 - 03:57

Hi all.

Seems you guys replied at the same time and made more sense to me as well.

Cheers ;-)

Thot.

pcameron Sat, 01/19/2008 - 04:16

So now a race to give you the final answer :-)

You have a PVDM-256K-4= DSP module , which will only support 4 channels, which would be the 4 B channels of the BRI card, or the VIC-2FXO, but not both at the same time.

You will need a PVDM-256K-8= at the very least for this to work.

To understand DSP and hardware requirements , check out the DSP calculator on cisco.com -

http://www.cisco.com/pcgi-bin/Support/DSP/cisco_prodsel.pl

Actions

This Discussion