CCME Installation issue

Unanswered Question
Jan 19th, 2008
User Badges:

HI


im trying to install a fresh CCME

but when im trying to extract both CCME and GUI files im getting this error.



CCME# archive tar /xtract tftp://192.168.13.26/cme-gui-4.1.0.1.tar flash:


%Error, "tftp://192.168.13.26/cme-gui-4.1.0.1.tar" is a directory.



i tried formatting flash and all things.

still im not able to install

please reply


Many Thanks


Manoj

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
paolo bevilacqua Sat, 01/19/2008 - 07:05
User Badges:
  • Super Gold, 25000 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

yes, it is a know bug.

Try

ftp://:@ftp.cisco.com/cisco/voice/ip-phone/ip-iostsp/cme-gui-4.0.3.1.tar


If still problems, upgrade IOS image.


hope this helps, please rate post if it does!

pcameron Tue, 01/22/2008 - 04:25
User Badges:
  • Cisco Employee,

It's definately a bug - CSCek63178


Symptom:


When extracting a .tar file via the command line from a tftp or ftp server

the following error may occur:


Router#archive tar /xtract ftp://X.X.X.X/XXXX.tar flash:

%Error, "ftp://X.X.X.X/XXXX.tar" is a directory.


Conditions:


This problem is seen when executing the command:


archive tar /xtract


With the source file coming from an ftp or tftp server will result in an

error message indicating that the source file is a directory.


Workaround:


There is no known workaround.


Fix is in 12.4.13e, 12.4(11)XJ, 12.4.15T


Actions

This Discussion