Access issue on PA-2FE-FX on 7507MX router

Unanswered Question
Jan 21st, 2008
User Badges:

Hi,

I am using a PA-2FE-FX port on 7507MX router.When the fibre cable is connected ,then the line protocol is down.But when the speed is 10Mb, the line protocol is up irrespective of cable connected or not.But ping is not working when cable is present and line protocol is up. The IOS is 12.0(30)S1. The VIP is VIP4-50.

Why the interface is not coming up for 100Mb.?

Please help in troublshooting the issue.


Thank you,

Peter

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
shrikar.dange Mon, 01/21/2008 - 01:28
User Badges:
  • Bronze, 100 points or more

hi,

What is @ other end?Plz check the speed and duplex settings @ both ends.If possible configure these settings manually.


HTH,


regards,


shri :)

patrickvanham Mon, 01/21/2008 - 01:28
User Badges:

You might have tried it already, but what happens when you connect a single fibre from TX to RX on the port? Does the interface come up then?

cisco_query Mon, 01/21/2008 - 01:36
User Badges:

Hi,


we are trying that now.

The other end is ethernet convertor and PC connected to this convertor ,checked all speed and duplex combinations. All did manually.


Thank you,

Peter

cisco_query Mon, 01/21/2008 - 02:05
User Badges:

Hi,


Will the IOS we are using support PA-2FE-FX ?

Is there any special configuration we have to do ? or is there any comaptibility issues with this card ?


Thank you,

Peter

Actions

This Discussion