Cisco 2509

Unanswered Question
Jan 21st, 2008
User Badges:

my setting is as below:

but it would not let me to connect any other device using reverse telnet


as-2509#sho run

Building configuration...


Current configuration:

!

version 12.0

service timestamps debug uptime

service timestamps log uptime

no service password-encryption

!

hostname as-2509

!

enable secret 5 <<masked by moderator>>

enable password <<masked by moderator>>

!

ip subnet-zero

no ip routing

ip host r1 2001 172.16.1.1

!

!

!

interface Loopback0

ip address 172.16.1.1 255.255.255.255

no ip directed-broadcast

!

interface Ethernet0

bandwidth 10000

ip address 192.168.0.30 255.255.255.0

no ip directed-broadcast

no ip route-cache

no ip mroute-cache

!

interface Serial0

no ip address

no ip directed-broadcast

no ip route-cache

no ip mroute-cache

shutdown

no fair-queue

!

interface Serial1

no ip address

no ip directed-broadcast

no ip route-cache

no ip mroute-cache

shutdown

!

ip classless

!

!

line con 0

password cisco

login

transport input none

line 1 8

session-timeout 20

no exec

transport input all

line aux 0

line vty 0 4

password <<masked by moderator>>

login

!

end


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Richard Burts Mon, 01/21/2008 - 18:22
User Badges:
  • Super Silver, 17500 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

  • Cisco Designated VIP,

    2017 LAN, WAN

I wonder why you have configured no ip routing for this router. But I am not sure that this is the problem.


Could you post the output of show line from this router? What kind of connection do you have for the async? Are you sure that the connection from the other device to this terminal server is using the correct cable?


HTH


Rick

Actions

This Discussion