CUE will not start - Service Module is failed

Unanswered Question
Jan 23rd, 2008
User Badges:

We have a lab router and trying to get the CUE-AIM running, but can get into the AIM module, trying to session into the service-module just hangs on


c2801#service-module service-Engine 0/0 session

Trying 192.168.1.26, 2066 ... Open




Ive tried to shut the service-engine and reload the router, no success. I tried to reseat the card, no success. I know the card worked before. I get this below


c2801#service-module service-Engine 0/0 status

Service Module is Cisco Service-Engine0/0

Service Module supports session via TTY line 66

Service Module is trying to recover from error

Service Module status is not available



then after some time.....gets this



c2801#service-module service-Engine 0/0 status

Service Module is Cisco Service-Engine0/0

Service Module supports session via TTY line 66

Service Module is failed

Service Module status is not available


I dont care about the config, and all the factory resets commands need to be executed after a reload and then type ***, but i cant get in the service-module to reload.


Is there any other way to get a fresh start with this AIM-CUE ?


thanks in advance

Tom....

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 4.4 (8 ratings)
Loading.
paolo bevilacqua Wed, 01/23/2008 - 16:44
User Badges:
  • Super Gold, 25000 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

Try reseating the module and the compact flash on it. Beside the ***, there is no documented recovery procedure.


Hope this helps, please rate post if it does!



paolo bevilacqua Wed, 01/23/2008 - 17:20
User Badges:
  • Super Gold, 25000 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

Hi,


I would appreciate being given a reason for the low rating receiving to my post above.


I stated 100% factual and true information - or prove otherwise.


The frustration of having faulty hardware should not be reversed to who tries to honestly help.


Good luck.

Actions

This Discussion