CSS 11506 - Locked up but cannot find why

Unanswered Question
Jan 28th, 2008

I have had a CSS 11506 lock up with no access or activity. From the syslog logs I cannot see any error messages reporting a failure, just a hole. During the lockup I had no access to the equipment.

Any suggestions on how to investigate the lock up ?

Thank you in advance.

Roger.

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Diego Vargas Mon, 01/28/2008 - 06:30

You had no access via telnet, console?

How did you cleared the issue, did you need to reboot the device?

What logging level do you have configured?

Did the device rebooted itself at some point? if so do you see any core file saved (show core)?

What code are you running?

How many days was the CSS up and running?

rogernorton2 Mon, 01/28/2008 - 07:32

1) No access possible via telnet or console.

2) Had to perform a hard reset (switch off/on).

3) Logging is all set to warning

4) The device was locked up for 1 1/2 hours and did not reboot.

5) Version 07.50.1.03

6) The CSS was up for at least 3 months without configuration changes.

Cheers,

Roger.

Diego Vargas Mon, 01/28/2008 - 07:53

Hi Roger,

Based on the symptons I guess CSS did not save any core, can you double check.

I would say that we have no enough evidence to say what caused the outage, actually I would need to see the showtech and look for some evidence but I can tell you for sure that your code needs to be upgraded.

7.50 train is not getting new releases since new tains are 8.10 and 8.20 and also 7.50.103 is a early release on that train and many defects were addressed on newer codes, some of them related to crash and hung issues.

Hope it helps!!

Actions

This Discussion