User Extension not showing in Corporate Directory on

Answered Question
Feb 6th, 2008

I have a User whose name shows in the Corporate Directory, however his Extension not showing in Corporate Directory and unlike all other users who have a telephone Icon next to their name, his just has like a keypad icon.

Where do I start to troubleshoot this?

I have this problem too.
0 votes
Correct Answer by rob.huffman about 8 years 11 months ago

Hi Dustin,

Yes, I'm 99% sure that is where the problem will be found :)

Hope this helps!

Rob

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
rob.huffman Wed, 02/06/2008 - 10:38

Hi Dustin,

Have a look for this user in the User config in ccmadmin. It's likely that there is no phone number listed on their User Config Page. (I just tried this in the Lab)

Hope this helps!

Rob

DMobley1022 Wed, 02/06/2008 - 10:52

When I view the "End User" under User Management that User has no Phone listed for that users. I tried to find a way to manually change it, but I don't think I can because we are set to sync with AD.

So I'm thinking that the error may be in AD? What do you think?

Correct Answer
rob.huffman Wed, 02/06/2008 - 12:09

Hi Dustin,

Yes, I'm 99% sure that is where the problem will be found :)

Hope this helps!

Rob

DMobley1022 Thu, 02/07/2008 - 07:05

Yes the problem was in the AD. In AD the user had no # in the IP phone field and that was the problem.

Thanks;

Dustin

rob.huffman Thu, 02/07/2008 - 08:35

Hi Dustin,

You are most welcome! It's nice when a plan comes together :)

Take care,

Rob

Actions

This Discussion