SDM KO

Unanswered Question
Feb 12th, 2008

Hello to all, it does a little time I have acquired a shindy 877 but I cannot accede for sdm and it(he,she) is that the alone equipment(team) starts(extracts) even: Would you like to enter the initial configuration dialog? [Yes/no]

If I do not pulsate enter it does not continue. I think that reseteandolo of factory I would solve the problem but I do not know like to do it, someone helps me?

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
ohassairi Tue, 02/12/2008 - 20:36

when you get the message : Would you like to enter the initial configuration dialog? [Yes/no] and you type no. then you get router>. enter enable then show run. please paste your show run

nachogdiaz Wed, 02/13/2008 - 01:44

Hello ohassairi, when the question goes out for me, I write NOT, can do the configuration, but on having restarted the equipment this question goes out for me again and I have to answer it with if or not.

The Router since you see, I clean this one.

Would you like to enter the initial configuration dialog? [yes/no]: no

Press RETURN to get started!

*Mar 1 00:00:05.487: %VPN_HW-6-INFO_LOC: Crypto engine: onboard 0 State changed to: Initialized

*Mar 1 00:00:05.491: %VPN_HW-6-INFO_LOC: Crypto engine: onboard 0 State changed to: Enabled sslinit fn

*Mar 1 00:00:08.387: %LINK-3-UPDOWN: Interface FastEthernet0, changed state to up

*Mar 1 00:00:09.387: %LINEPROTO-5-UPDOWN: Line protocol on Interface FastEthernet0, changed state to up

*Mar 1 18:57:32.383: %SYS-5-RESTART: System restarted --

C870 Software (C870-ADVSECURITYK9-M), Version 12.4(4

Router>)T8, RELEASE SOFTWARE (fc3)

Technical Support: http://www.cisco.com/techsupport

Compiled Sat 11-Aug-07 03:34 by khuie

*Mar 1 18:57:32.383: %SNMP-5-COLDSTART: SNMP agent on host Router is undergoing a cold start

*Mar 1 18:57:32.463: %CRYPTO-6-ISAKMP_ON_OFF: ISAKMP is OFF

*Mar 1 18:57:32.467: %CRYPTO-6-ISAKMP_ON_OFF: ISAKMP is OFF

*Mar 1 18:57:33.955: %LINK-5-CHANGED: Interface ATM0, changed state to administratively down

*Mar 1 18:57:33.979: %LINK-3-UPDOWN: Interface FastEthernet3, changed state to up

*Mar 1 18:57:33.983: %LINK-3-UPDOWN: Interface FastEthernet2, changed state to up

*Mar 1 18:57:33.991: %LINK-3-UPDOWN: Interface FastEthernet1, changed state to up

*Mar 1 18:57:33.995: %LINK-3-UPDOWN: Interface FastEthernet0, changed state to up

*Mar 1 18:57:34.955: %LINEPROTO-5-UPDOWN: Line protocol on Interface ATM0, changed state to down

*Mar 1 18:57:34.979: %LINEPROTO-5-UPDOWN: Line protocol on Interface FastEthernet3, changed state to down

*Mar 1 18:57:34.983: %LINEPROTO-5-UPDOWN: Line protocol on Interface FastEthernet2, changed state to down

*Mar 1 18:57:34.991: %LINEPROTO-5-UPDOWN: Line protocol on Interface FastEthernet1, changed state to down

*Mar 1 18:57:34.995: %LINEPROTO-5-UPDOWN: Line protocol on Interface FastEthernet0, changed state to down

Router>en

Router#sh run

Building configuration...

Current configuration : 671 bytes

!

version 12.4

no service pad

service timestamps debug datetime msec

service timestamps log datetime msec

no service password-encryption

!

hostname Router

!

boot-start-marker

boot-end-marker

!

!

no aaa new-model

!

resource policy

!

ip subnet-zero

ip cef

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

interface ATM0

no ip address

shutdown

no atm ilmi-keepalive

dsl operating-mode auto

!

interface FastEthernet0

!

interface FastEthernet1

!

interface FastEthernet2

!

interface FastEthernet3

!

interface Vlan1

no ip address

!

ip classless

!

no ip http server

no ip http secure-server

!

!

control-plane

!

!

line con 0

no modem enable

line aux 0

line vty 0 4

!

scheduler max-task-time 5000

end

ohassairi Wed, 02/13/2008 - 20:17

that means some thing is wrong in config register. make show version and paste it. at the end you will find the value of config register. it should be i think 0x2102.

Actions

This Discussion