Script Error when adding phone

Unanswered Question
Feb 21st, 2008

Hi, having some trouble figuring this one out. When a 7970 phone is added, all parameters are filled out. As soon as you hit the "insert" button I get the following error:

Error Information

https://ccmxxx/CCMAdmin/_RemoteScripts/rs_phone.asp?_method=updatePhone&_mtype=execute&pcount=68&p0=&p1=30018&p2=30006&p3=0&p4=SEP0015F9C85467&p5=SEP0015F9C85467&p6=&p7=&p8=%7B1B1B9EB6-7803-11D3-BDF0-00108302EAD1%7D&p9=&p10=%7BF0E328E8-DA95-4571-B3BB-AA0F73986BCA%7D&p11=&p12=0&p13=%7B404D3A28-498C-4E1D-9057-2714EDF43B7B%7D&p14=%7C%7C&p15=&p16=0&p17=0&p18=2&p19=2&p20=-1&p21=0&p22=0&p23=0&p24=0&p25=60&p26=2&p27=%7C%7C&p28=&p29=&p30=&p31=&p32=&p33=&p34=&p35=&p36=undefined&p37=undefined&p38=undefined&p39=undefined&p40=undefined&p41=undefined&p42=undefined&p43=true&p44=undefined&p45=undefined&p46=undefined&p47=1&p48=null&p49=2&p50=undefined&p51=undefined&p52=undefined&p53=undefined&p54=%20%3CdisableSpeaker%3Efalse%3C/disableSpeaker%3E%3CdisableSpeakerAndHeadset%3Efalse%3C/disableSpeakerAndHeadset%3E%3CforwardingDelay%3E1%3C/forwardingDelay%3E%3CpcPort%3E0%3C/pcPort%3E%3CsettingsAccess%3E1%3C/settingsAccess%3E%3Cgarp%3E1%3C/garp%3E%3CvoiceVlanAccess%3E0%3C/voiceVlanAccess%3E%3CvideoCapability%3E0%3C/videoCapability%3E%3CautoSelectLineEnable%3E0%3C/autoSelectLineEnable%3E%3CwebAccess%3E0%3C/webAccess%3E%3CdaysDisplayNotActive%3E1%2C7%3C/daysDisplayNotActive%3E%3CdisplayOnTime%3E07%3A30%3C/displayOnTime%3E%3CdisplayOnDuration%3E10%3A30%3C/displayOnDuration%3E%3CdisplayIdleTimeout%3E01%3A00%3C/displayIdleTimeout%3E%3CspanToPCPort%3E1%3C/spanToPCPort%3E%3CloggingDisplay%3E1%3C/loggingDisplay%3E%3CloadServer%3E%3C/loadServer%3E%3CrecordingTone%3E0%3C/recordingTone%3E%3CrecordingToneLocalVolume%3E100%3C/recordingToneLocalVolume%3E%3CrecordingToneRemoteVolume%3E50%3C/recordingToneRemoteVolume%3E%3CrecordingToneDuration%3E%3C/recordingToneDuration%3E%3CdisplayOnWhenIncomingCall%3E0%3C/displayOnWhenIncomingCall%3E%3Crtcp%3E0%3C/rtcp%3E%3CmoreKeyReversionTimer%3E5%3C/moreKeyReversionTimer%3E%3CautoCallSelect%3E1%3C/autoCallSelect%3E%3ClogServer%3E%3C/logServer%3E%3Cg722CodecSupport%3E0%3C/g722CodecSupport%3E%3CheadsetWidebandUIControl%3E0%3C/headsetWidebandUIControl%3E%3ChandsetWidebandUIControl%3E0%3C/handsetWidebandUIControl%3E%3CheadsetWidebandEnable%3E0%3C/headsetWidebandEnable%3E%3ChandsetWidebandEnable%3E0%3C/handsetWidebandEnable%3E%3CpeerFirmwareSharing%3E0%3C/peerFirmwareSharing%3E%3CenableCdpSwPort%3E1%3C/enableCdpSwPort%3E%3CenableCdpPcPort%3E1%3C/enableCdpPcPort%3E%3CenableLldpSwPort%3E1%3C/enableLldpSwPort%3E%3CenableLldpPcPort%3E1%3C/enableLldpPcPort%3E%3ClldpAssetId%3E%3C/lldpAssetId%3E%3CpowerPriority%3E0%3C/powerPriority%3E&p55=&p56=&p57=&p58=&p59=1&p60=&p61=2&p62=1&p63=&p64=&p65=&p66=&p67=true

Anyone run into this before? This is only for the 7970 phone, everything else is ok.

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Jaime Valencia Thu, 02/21/2008 - 08:23

seems you're hitting:

CSCsg22098

Externally found severe defect: Resolved (R)

can't update phones in cm4.2(3) - urlscan reject maxquery string exceed

HTH

Actions

This Discussion