SelectCmDevice with Multiple devicename

Unanswered Question
Mar 2nd, 2008

I have tried to do SelectCmDevice lookup with multiple phone names in the SOAP request. However, I found that the response contains information for ONE phone only. Is there anything I missed in my SOAP request?

REQUEST:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>

<SOAP-ENV:Envelope xmlns:SOAP-ENV="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" xmlns:soapenc="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding">

<SOAP-ENV:Header/>

<SOAP-ENV:Body>

<SelectCmDevice sequence="1204504954781">

<CmSelectionCriteria>

<Class>Phone</Class>

<Model>255</Model>

<NodeName>172.31.1.11</NodeName>

<SelectBy>Name</SelectBy>

<MaxReturnedDevices>10</MaxReturnedDevices>

<SelectItems soapenc:arrayType="SelectItemss[3]">

<Item>SEPxxxxxxxxxxxx</Item>

<Item>SEPxxxxxxxxxxxy</Item>

<Item>SEPxxxxxxxxxxxz</Item>

</SelectItems>

</CmSelectionCriteria>

</SelectCmDevice>

</SOAP-ENV:Body>

</SOAP-ENV:Envelope>

Can anyone point me is that my SOAP syntax error causing the problem? Thanks so much.

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
mvbryantyu Sun, 03/02/2008 - 16:52

This is the SOAP response I received. Only single phone information is retrieved.

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">

http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/">

http://schemas.cisco.com/ast/soap/">

1

http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/">

Ok

172.31.1.11

false

SEPxxxxxxxxxxxz

172.31.213.36

2490-Registered,2193-Registered,3193-Registered,2155-Registered,3155-Registered

Phone

436

335

0

Yes

0

true

HKGCKC

Registered

0

2

0

Kathy Chan - 2490 - HK User

1204377181

Actions

This Discussion