Problem Booting IP Phone 7941

Answered Question
Mar 5th, 2008

Hallo,

I have tried to reset IP Phone to its default value with the described documents obtained from cisco, but no reset is done and I have the following problem

At the Display it is written "CISCO SYSTEMS"

Line Buttons are blinking one by one and Headset buton is flashing green

Could some one help me to solve the issue

regards,

I have this problem too.
0 votes
Correct Answer by Rajesh Revuru about 8 years 9 months ago

Just include this command

tftp server flash:term41.default.loads

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 4 (1 ratings)
Loading.
Paolo Bevilacqua Wed, 03/05/2008 - 04:02

Hi, the phone will look for term41.default.loads, make sure you have that files and do the reset sequence again.

Hope this helps, please rate post if it does!

alicicmirzet Wed, 03/05/2008 - 05:36

Hi,

I have this file in my flash, but I do not get anything.

Line buttons are blinking and Headset button is solid green

regards,

alicicmirzet Wed, 03/05/2008 - 07:13

I have done debug tftp events and I receive the message

*Mar 5 14:59:33.595: TFTP: Looking for term41.default.loads

I have the file in flash, but it is not geting it. Here is my config, so you can see what is the couse of the problem

Attachment: 
Correct Answer
Rajesh Revuru Wed, 03/05/2008 - 07:25

Just include this command

tftp server flash:term41.default.loads

alicicmirzet Wed, 03/05/2008 - 07:47

hallo,

I have solved the problem. I repeated the this command several times this day, but id did not work,

After some time I did the command once again and now the phone registers with CME

than

Actions

This Discussion