CM 5.0.2 and Utlite33.exe user tracking

Unanswered Question
Mar 9th, 2008

With the above setup in an AD envioment the reports come out most of the time with a blank user name even after reinit the database.

Kindly advise


I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Joe Clarke Mon, 03/10/2008 - 00:55

It appears that UTLITE thinks that it has already updated the database with these entries. Please provide the other information I asked for in that other thread. Specifically, I require the screenshot of the properties of one entry which is missing a username.

maismail Mon, 03/10/2008 - 00:01

here is one record that shows eventhough the lo has full info for that user but the name is not shown


Joe Clarke Mon, 03/10/2008 - 00:08

This is not what I meant. You need to click on the MAC address, then take the screenshot of the resulting pop-up window.

Joe Clarke Mon, 03/10/2008 - 11:47

You are facing what I feel is a new bug. I am working on a fix for this.

Joe Clarke Mon, 03/10/2008 - 19:26

I've filed CSCso14144 for this problem. You can open a TAC service request, and have your engineer contact me to get a fix.

maismail Tue, 03/11/2008 - 02:45

I have tried to locate the fix via the BugToolkit but I did not manage to locate it.

Can you post it..?


maismail Tue, 03/11/2008 - 23:31


As we have recently purchased the CW and did not receive the software support yet, it will take almost a week to resume working on it.



This Discussion