Attendant Console and Parking Calls CUCM 6.0

Unanswered Question
Mar 9th, 2008

I'm so close ...

Worked my way through the Cisco documentation and have Attendant console almost operational. The only thing that doesn't work is the display of parked calls.

When a call is handled from the AC and parked, it doesn't seem to show in the Parked Call window. However, if it is retrieved and parked from the deskset, it does show in the window.

I'm aware of the settings needed to allow parked call monitoring, and have checked that.

Anybody have any ideas?

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
rob.huffman Sun, 03/09/2008 - 12:56

Hi David,

Is the Pilot Point Associated/Controlled by the AC User?


ribola Wed, 10/15/2008 - 07:52


I have the same problem with CUCM ver.6.1(2).

ribola Wed, 10/15/2008 - 13:00

Thanks for the info.

Tomorrow I 'll try .

I will Know you

ribola Fri, 10/17/2008 - 04:33


test KO. I have configured a different range of call-park number but the problem remains.

saddiso10 Wed, 10/15/2008 - 16:30

I had a similar issue and found that it displays parked calls if you have configured the attendant group with the user account rather than the directory number for the operators phone. If you use the directory number it does not display the parked calls until you have retrieved the call and parked it again.

ribola Fri, 10/17/2008 - 04:35

I have configured in hunting group only the user ac and not the DN of the operators.

Kenneth Mohammed Fri, 10/17/2008 - 10:05

Hello all,

One of my customers was having the same issue w/CUCM 6.0...we never were able to come to a resolution.

CleverDrake Thu, 02/05/2009 - 08:27

We are also having an issue with this. Has there been any update / fix? Some calls show up, most do not.

ANy information would be helpful.

jrockhill Mon, 02/09/2009 - 13:20

We are running into a similar situation where the parked calls are displayed only about 25% of the time, it is very frustrating for the customer. Internal calls seem to always work, calls from external sources are hit or miss (usually miss).

We have tried just about every configuration we could think of in order to facilitate this service for them, and are currently working with TAC to resolve. It doesn't look good though as this case has been open for nearly a month (this time), and we have been working on it for nearly 4 months (with a previous TAC case).

Any suggestions out there?

Champaignrp_2 Wed, 06/10/2009 - 07:42

Anyone have any new information on this situation? We have the same issues, so just checking on any updates and anyone might have.



Ahmed Nasry Abd... Wed, 02/11/2009 - 01:06

Hi Devogal !!!

can you share the docs of cisco which you used for configure Attendant console !! bcoz i require that and i have to configure it .... if you can share then it will be very appreciated ...



This Discussion