WCS:- Not able to add user , Getting error while doing it.

Unanswered Question
Mar 12th, 2008

I tried to add new user (user1) and assigned it to user defined group, which has some permitions .. but when logged with this user try to use a user define template (name: tempt- configure-> Access Point Template), I receives error: "Failed to contact server. Please make sure you are logged in....".

the template can be used only from root account.

additionaly even when try to "Search APs" from "Last Applied APs" and then go to "By Floor Area" with this user receive the seme error..

Could some one help me on this plz.

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 3 (1 ratings)
Loading.
sabhasin Wed, 03/12/2008 - 06:59

what group is the user added to, and what are the group permissions set to?

Sarasaqlain Wed, 03/12/2008 - 07:55

Hi Sabasin,

Thanks for the answer. The user is defined to the group with all the options set. But when i try to assisgn i get this error.

I can attach you the snapshot of the error if you wish.

Sarasaqlain Wed, 03/12/2008 - 08:12

Hi Sabhasin,

After checking the Location server option under the group the user was able to access.

Thanks for the update.

I would like to know what is the role of this location server with accesspoint template?

sabhasin Thu, 03/13/2008 - 18:08

if could you please attach a screenshot of the permissions you're trying to set for the user, i think that would be helpful...So, just to be sure, you're making this user a part of the custom group, and that group has "location server" checked? My guess is that since you're probably setting something in that template that has to do with the location server being updated, that's why without it being checked you're getting an error!

Hope that helps.

Actions

This Discussion

 

 

Trending Topics - Security & Network