Xconnect l2tpv3 dont work

Unanswered Question
Mar 24th, 2008

im insert HWIC-4ESW in two 2821

im probe create tunnel in interface fa0/0/0

xconnect l2tpv3 10.x.x.1 &etc

tunnel is up, circuit is up but traffic non walk

and im create

vlan x

xconnect l2tpv3 10.x.x.1 and etc...

on two 2821 side of tunnel,

its ok.

why xconnect on hwic-4esw on phisical interface not work?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
bytestore2 Tue, 03/25/2008 - 09:31

switchA->Fa0/0/0_RouterA--l2tuneel--RouterB_Fa0/0/0<-SwitchB

RouterA

Loopback 0

ip address 10.10.10.1 255.255.255.252

l2tp-class l2tp-defaults

retransmit initial retries 30

pseudowire-class ether-pw

encapsulation l2tpv3

protocol l2tpv3

ip local interface Loopback0

interface Ethernet 0/0/0

xconnect 10.10.10.2 123 encapsulation l2tpv3 pw-class ether-pw

RouterB

Loopback 0

ip address 10.10.10.2 255.255.255.252

l2tp-class l2tp-defaults

retransmit initial retries 30

pseudowire-class ether-pw

encapsulation l2tpv3

protocol l2tpv3

ip local interface Loopback0

interface Ethernet 0/0/0

xconnect 10.10.10.1 123 encapsulation l2tpv3 pw-class ether-pw

but Dont work :(

ping from switchA to switchB not work

ping for 10.10.10.2 from routerA excelent

ping for 10.10.10.1 from routerB too

sh l2tun ses all

Tunnel UP

Session UP

========================

and is

RouterA

Loopback 0

ip address 10.10.10.1 255.255.255.252

l2tp-class l2tp-defaults

retransmit initial retries 30

pseudowire-class ether-pw

encapsulation l2tpv3

protocol l2tpv3

ip local interface Loopback0

interface Ethernet 0/0/0

switchport mode trunk

interface vlan 100

xconnect 10.10.10.2 123 encapsulation l2tpv3 pw-class ether-pw

RouterB

Loopback 0

ip address 10.10.10.2 255.255.255.252

l2tp-class l2tp-defaults

retransmit initial retries 30

pseudowire-class ether-pw

encapsulation l2tpv3

protocol l2tpv3

ip local interface Loopback0

interface Ethernet 0/0/0

switchport mode trunk

interface vlan 100

xconnect 10.10.10.1 123 encapsulation l2tpv3 pw-class ether-pw

tun is up, circuit is up

ping from switchA to switchB on vlan100 succes!

bytestore2 Tue, 03/25/2008 - 09:35

switchA->Fa0/0/0_RouterA--l2tuneel--RouterB_Fa0/0/0<-SwitchB

RouterA

Loopback 0

ip address 10.10.10.1 255.255.255.252

l2tp-class l2tp-defaults

retransmit initial retries 30

pseudowire-class ether-pw

encapsulation l2tpv3

protocol l2tpv3

ip local interface Loopback0

interface Ethernet 0/0/0

xconnect 10.10.10.2 123 encapsulation l2tpv3 pw-class ether-pw

RouterB

Loopback 0

ip address 10.10.10.2 255.255.255.252

l2tp-class l2tp-defaults

retransmit initial retries 30

pseudowire-class ether-pw

encapsulation l2tpv3

protocol l2tpv3

ip local interface Loopback0

interface Ethernet 0/0/0

xconnect 10.10.10.1 123 encapsulation l2tpv3 pw-class ether-pw

but Dont work :(

ping from switchA to switchB not work

ping for 10.10.10.2 from routerA excelent

ping for 10.10.10.1 from routerB too

sh l2tun ses all

Tunnel UP

Session UP

========================

and is

RouterA

Loopback 0

ip address 10.10.10.1 255.255.255.252

l2tp-class l2tp-defaults

retransmit initial retries 30

pseudowire-class ether-pw

encapsulation l2tpv3

protocol l2tpv3

ip local interface Loopback0

interface Ethernet 0/0/0

switchport mode trunk

interface vlan 100

xconnect 10.10.10.2 123 encapsulation l2tpv3 pw-class ether-pw

RouterB

Loopback 0

ip address 10.10.10.2 255.255.255.252

l2tp-class l2tp-defaults

retransmit initial retries 30

pseudowire-class ether-pw

encapsulation l2tpv3

protocol l2tpv3

ip local interface Loopback0

interface Ethernet 0/0/0

switchport mode trunk

interface vlan 100

xconnect 10.10.10.1 123 encapsulation l2tpv3 pw-class ether-pw

tun is up, circuit is up

ping from switchA to switchB on vlan100 succes!

Actions

This Discussion