To field...

Unanswered Question
Mar 26th, 2008

Ever had an issue with the to: field showing up in the body of the message? The external sender is sending about 50 recipients in one message and the from field is OK, but the to: and the subject: show up in the body of the message!

I have am thinking this is an outlook/exchange issue more then ironport, but I though I would ask!

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
ian_ironport Wed, 03/26/2008 - 15:01

I would set up a rule to quarantine a copy of all mail from the external. Then you can see the messages "as received" before it gets touched by Exchange.

Bart_ironport Fri, 03/28/2008 - 12:00

I've seen this once when we were sending dkim signed messages to an external company. They had spam filtering software that messed up the dkim header, probably because it was quite long, and all the other headers ended up in the message body. I don't know the name of the software, but it was something running on their exchange server.

So indeed, capture a copy of the message as it is received/sent by the ironport so you know where it gets corrupted.

shannon.hagan Sun, 03/30/2008 - 00:46

Go into logconfig and set up injection debug logs for the domain in question - that way you can really tell what is coming into the ironport.

You can also set up domain debug logs for the destination; however, you probably have a lot of mail going to your hosts.

A blank line in the headers can cause what normally looks like headers to end up in the body.

Actions

This Discussion