Unable to authenticate on Subscriber web interface

Unanswered Question
Apr 17th, 2008
User Badges:

Have a cluster with 1 Publisher and 1 Subscriber. Publisher is down with corrupt database.


I can access the Subscriber via SSH to the CLI, but when I try to access the web gui I get "Log on failed - Invalid User ID or Password". This may be because the Subscriber can't reach the Pub any more.


How can I troubleshoot this?


I want to try and BAT the user info off the sub so I can rebuild the Pub.



Attachment: 
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Eric Krieger Thu, 04/17/2008 - 05:30
User Badges:

The BAT tool is installed only on the publisher, and cannot help you with exporting info about users, etc.

Maybe you could extract some information directly from the SQL Database itself.


You probably don't have backed up this cluster regularly and backups available...?


I very much want to advise you to contact Cisco TAC and ask them for possible recovery procedures.


Good Luck!


Eric

col.murray Thu, 04/17/2008 - 15:20
User Badges:

Thanks. We have a TAC case open, but no useful info back yet.

We are looking at using run sql on the CLI and it looks like we can get usernames and DNs, but have not been able to find Device Names (MACs) yet.

Jaime Valencia Fri, 04/18/2008 - 08:46
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    2011

look at the device table for that, if you need to know all the fields look at the DB dictionary for your specific CUCM version


HTH


javalenc


if this helps, please rate

Actions

This Discussion