problem with software management import with RME4.1.1 CWLMS3.1

Unanswered Question
Apr 23rd, 2008
User Badges:

Below is the output from the software management jobs

----------------------------------------


Device Name : C10K-PRE4-PHIL

Software import result - Failed


Total number of devices scheduled for image import : 1

Number of devices succeeded : 0

Number of devices failed : 1

Total time taken for Job - 3 Minutes 19 Seconds


Status of Job - FAILED


-----------------------------------------------------------------------------------------------


Starting Job: ID - 1054

Job Started At : Wed Apr 23 19:22:40 SGT 2008


Job running on : pldtpocsvr


Import Mode : Parallel

Protocol Order for Image Transfer : TFTP,RCP,SCP,HTTP


Total number of device(s) to be processed : 1




--------------------------------------------------------------------------------

Processing Device : C10K-PRE4-PHIL

Start Time : Wed Apr 23 19:23:50 SGT 2008


Device is locked for exclusive access.


The supported protocols for image transfer are: TFTP,RCP,SCP


Importing the image c10k4-p11-mz.122-33.SB.bin from the device bootflash into the Software Repository.

Image will be copied to rep_sw_8601011000045198351 using TFTP.

Successfully imported the image from device.

Total time to copy the image - 1 Minute 10 Seconds


Moving c10k4-p11-mz.122-33.SB.bin from C:\PROGRA~1\CSCOpx\tftpboot\rep_sw_8601011000045198351 to job directory.

Successfully moved to C:\PROGRA~1\CSCOpx\files\rme\jobs\swim\1054\c10k4-p11-mz.122-33.SB.bin


Image Import from Device Complete


Device is unlocked.

Failed to add c10k4-p11-mz.122-33.SB.bin.

Reason : Exception occurred while getting Image Attributes


Device Import Result : Failed

End Time:Wed Apr 23 19:25:23 SGT 2008

SWIM0036: Could not add this image to software repository.


--------------------------------------------------------------------------------

Adding Image C:\PROGRA~1\CSCOpx\files\rme\jobs\swim\1054\c10k4-p11-mz.122-33.SB.bin to Software Library

Failed to add c10k4-p11-mz.122-33.SB.bin.

Reason : Exception occurred while getting Image Attributes


What could be the problem?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
jsivulka Tue, 04/29/2008 - 05:55
User Badges:
  • Bronze, 100 points or more

This may be RME 4.0.4 Software Repository Problems. It looks to me like there is a problem with the script it is using, or the folder to which it is trying to store the image hasn't been created.

Actions

This Discussion