VPN CLIENT FOR VISTA

Unanswered Question
Apr 26th, 2008

Dear All,

I have ASA5510 and users are connecting through VPN CLIENT 5.0.01.0600 and its working fine for XP, but on VISTA first it was working but after some updates its not working, so is there any software that i can use for VISTA and any one can provide me.

Regards,

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
sibgathullah Sun, 04/27/2008 - 02:12

Dear Mark,

Thank you for your answer Mark, but i dont have a CCO account.

Regards.

sibgathullah Wed, 04/30/2008 - 03:38

Dear Mark,

Thanks for the support, i got that version but still its giving problem with VISTA.

Mark Yeates Wed, 04/30/2008 - 04:32

What errors are you receiving? Do you have Service pack 1 installed? I have heard that VPN client does not work yet with Vista SP1 (I'm not a 100% on that). Do you have a fresh install of Vista? Upgrades from XP to Vista are not supported yet either.

Mark

BABUL MUKHERJEE Thu, 05/01/2008 - 07:35

I have Vista SP1 (fresh install) and the new VPN client works, except for split-dns. The previous beta build I was running worked perfectly.

BABUL MUKHERJEE Thu, 05/01/2008 - 07:52

I figured out my own problem.

My home router was handing out public IPs for my ISP's DNS servers. I changed my home router to hand out itself as the DNS server (private IP) and all is working now.

sibgathullah Tue, 05/06/2008 - 00:18

I am using 32 bits & it was working fine till the user has recieve updates for operating. After the updates the problem started VPN Client was getting connected and he was even getting ip address from pool, but not able to browse anything from the company and with XP everything works fine.

Actions

This Discussion