cat 6506-e with WS-X6k-sup2-2GE

Unanswered Question
Apr 29th, 2008
User Badges:

Hi All,


I have just installed the catalyst with a secondary supervisor engine. I log into the secondary to see the following error message.

Error-2-Console> sh mod

Mod Slot Ports Module-Type Model Sub Status

--- ---- ----- ------------------------- ------------------- --- --------

2 2 2 1000BaseX Supervisor WS-X6K-SUP2-2GE yes error


Mod Module-Name Serial-Num

--- -------------------- -----------

2 SAD05060677


Mod MAC-Address(es) Hw Fw Sw

--- -------------------------------------- ------ ---------- -----------------

2 00-01-c9-da-0f-f6 to 00-01-c9-da-0f-f7 2.17 7.1(1) 8.6(1)

00-01-c9-da-0f-f4 to 00-01-c9-da-0f-f5

00-01-c9-da-0f-f6 to 00-01-c9-da-0f-f7


Mod Sub-Type Sub-Model Sub-Serial Sub-Hw Sub-Sw

---- ----------------------- ------------------- ----------- ------ ------

2 L3 Switching Engine II WS-F6K-PFC2 SAD050601U1 1.6

Error-2-Console> sh ver

Software, Version NmpSW: 8.6(1)

Copyright (c) 1995-2007 by

NMP S/W compiled on Feb 14 2007, 17:33:18


System Bootstrap Version: 7.1(1)

System Boot Image File is 'bootflash:RTSYNC_RTSYNC_cat6000-sup2k8.8-6-1.bin'

System Configuration register is 0x2102


Hardware Version: 0.0 Model: Serial #:



Mod Port Model Serial # Versions

--- ---- ------------------- ----------- --------------------------------------

2 2 WS-X6K-SUP2-2GE SAD05060677 Hw : 2.17

Fw : 7.1(1)

Fw1: 6.1(3)

Sw : 8.6(1)

Sw1: 8.6(1)

WS-F6K-PFC2 SAD050601U1 Hw : 1.6

Sw :


DRAM FLASH NVRAM

Module Total Used Free Total Used Free Total Used Free

------ ------- ------- ------- ------- ------- ------- ----- ----- -----


Uptime is 0 day, 0 hour, 3 minutes

Error-2-Console>


what could possily wrong. Initially after inserting all went well with the images getting synchronized but when i did a supervisor switch it crashed. there are absolutely no machines connected.


Thanks in advance,

subra


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.

Actions

This Discussion