Can't view Catalyst 3560 in Ciscoworks LMS 2.6

Unanswered Question
May 1st, 2008


I have a problem on viewing two Catalyst 3560 switches (, on my network by the mean of Topology Services.

The Other 3560 switches are displayed correctly (,,,,,,

Even I have configured the same SNMP parameters on all the switches, I can't understand the source of the problem.

I send a capture of the topology, and configuration samples.

For information, the two switches (, works correctly on the network.

Any help please.


I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Joe Clarke Thu, 05/01/2008 - 22:58

Exactly what version of Campus Manager do you have, and what is the sysObjectID from these two missing switches?

enaforhmd Fri, 05/02/2008 - 22:47


We are using Campus Manager 4.0.6.

SysObjectID for the missing switches is ciscoproducts.614

Best Regards,


Joe Clarke Sat, 05/03/2008 - 20:30

I have a feeling you're seeing a combination of bugs: CSCsj51103 and CSCsk08540. Upgrade to Common Services 3.0.6 and Campus Manager 4.0.10 or higher, run a new Campus Data Collection, and this problem should be fixed.

CS 3.0.6 can be downloaded from . CM 4.0.10 can be downloaded via Common Services > Software Center > Software Update within LMS.

enaforhmd Tue, 05/06/2008 - 22:22


After the uppgrade of Common Services and Campus Manager, I have the following error message when I log on LMS 2.6 :


You don't have permission to access / on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

How can I fix the problem ?

Best Regards,



This Discussion