Latency issue

Unanswered Question
May 11th, 2008

I am getting the below output while pinging remote IP

distribution-1#

Protocol [ip]:

Target IP address: 172.28.9.254

Repeat count [5]: 1000

Datagram size [100]:

Timeout in seconds [2]:

Extended commands [n]: y

Source address or interface: vlan255

Type of service [0]:

Set DF bit in IP header? [no]: y

Validate reply data? [no]:

Data pattern [0xABCD]:

Loose, Strict, Record, Timestamp, Verbose[none]:

Sweep range of sizes [n]:

Type escape sequence to abort.

Sending 1000, 100-byte ICMP Echos to 172.28.9.254, timeout is 2 seconds:

!.!U!.!.!.!U!.!.!.!U!.!.!U!.!U!.!U!.!U!.!U!.!U!.!.!.!U!.!.!.!.!.!.!.!.

!.!.!.!U!.!U!.!U!.!U!.!U!.!U!.!U!.!.!U!.!U!.!.!.!U!.!.!.!.!U!.!U!.!U!.

!U!.!.!.!U!.!U!.!.!U!.!U!.!.!U!.!U!.!.!U!.!U!.!.!.!U!.!.!U!.!U!.!U!.!U

!.!.!U!.!U!.!.!U!.!U!.!U!.!U!.!U!.!.!U!.!U!.!.!.!.!U!.!.!U!.!U!.!U!.!U

!.!U!.!U!.!U!.!U!.!.!.!.!.!U!.!.!.!.!.!U!.!.!.!.!.!.!U!.!.!.!U!.!.!U!.

!.!U!.!U!.!U!.!.!U!.!.!.!U!.!U!.!.!U!.!U!.!U!.!.!.!U!.!.!.!.!.!.!.!.!U

!.!U!.!.!U!.!U!.!U!.!.!U!.!.!U!.!.!U!.!U!.!U!.!U!.!U!.!.!.!.!U!.!U!.!.

!.!U!.!.!.!U!.!.!.!.!.!U!.!.!U!.!U!.!.!U!.!.!.!.!.!.!.!.!.!U!.!.!.!.!.

!U!.!U!.!.!U!.!U!.!.!.!U!.!U!.!U!.!U!.!.!U!.!U!.!.!.!.!.!.!.!.!U!.!U!.

!.!.!.!.!.!U!.!.!.!U!.!U!.!.!U!.!U!.!U!.!U!.!U!.!U!.!U!.!U!.!.!U!.!.!U

!.!U!.!.!.!U!.!U!.!.!U!.!U!.!.!U!.!U!.!.!.!.!U!.!U!.!.!U!.!.!U!.!U!.!.

!.!U!.!.!U!.!U!.!U!.!U!.!.!.!U!.!U!.!U!.!.!.!U!.!.!.!U!.!.!U!.!.!U!.!U

!.!.!.!.!.!.!U!.!.!.!U!.!.!U!.!U!.!U!.!.!.!U!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!U

!.!U!.!.!.!.!.!U!.!U!.!U!.!U!.!.!.!U!.!.!U!.!.!.!U!.!.!U!.!U!.!.!U!.!.

!.!U!.!.!U!.!U!.!U!.

Success rate is 50 percent (500/1000), round-trip min/avg/max = 4/6/120 ms

distribution-1#

Please help

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.

Actions

This Discussion