"Object not found in device"

Answered Question
May 13th, 2008
User Badges:

Hi


When I try to add new Controller in the WCS (ver. 4.1.91.0) I get this error:

“Failed to add device to WCS Reason: Object not found in device”


The Controller has been added earlier a then deleted again. When I try to re-add the controller again, I get the above error. It's a WLC2106 I'm trying


Both the WCS and the new Controller works fine, and I have tried to boot them both.

Still get the same error when trying adding.


Anyone know what it could be?


TIA


Peter


Correct Answer by jeromehenry_2 about 9 years 2 months ago

Yes I would do that, or revert your controller to 4.1.185 if this version works well for you...

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
jeromehenry_2 Wed, 05/14/2008 - 10:14
User Badges:
  • Silver, 250 points or more

Which code is your controller running?

If your new controller code is not 4.1.X, this is a typical effect... WCS and controller should share the same major version...

hth


Jerome

PeterJacobsen Wed, 05/14/2008 - 21:54
User Badges:

Hi Jerome


The WLC2106 is running version 4.2.112.0.

I also have a WLC-4402 that is running 4.1.185.0.


Do you suggest that I upgrade the WLC-4402 to version 4.2.112.0. and the WCS to version 4.2.81.0.? Then all are running 4.2.x.x


TIA


Peter

Correct Answer
jeromehenry_2 Thu, 05/15/2008 - 02:46
User Badges:
  • Silver, 250 points or more

Yes I would do that, or revert your controller to 4.1.185 if this version works well for you...

PeterJacobsen Tue, 06/03/2008 - 04:05
User Badges:

af follow up...


After reinstalling to 4.1.185 I don't have the problem any more.


Thanks

Actions

This Discussion