Telnet Issues

Unanswered Question
Jun 6th, 2008
User Badges:

Hi,


I have two IP's Configured on my Cisco 2800. 1.1.1.1 - Loopback and 2.2.2.2 on Fast Ethernet. Both IP's are pingable across the WAN. And telnet to loopback IP is working fine. However I am unable to telnet to Fast Ethernet IP. The error message while trying to telnet to Fast Ethernet IP is: "Could not open connection to the host, on port 23: Connect failed". I tried to debug telnet on the router. The Debug output for unsuccessful telnet is as follows:

_______________________________________

Telnet194: recv SB NAWS 139 24

_______________________________________


However for a successful telnet session, the output is:


Telnet195: 1 1 251 1

TCP195: Telnet sent WILL ECHO (1)

Telnet195: 2 2 251 3

TCP195: Telnet sent WILL SUPPRESS-GA (3)

Telnet195: 80000 80000 253 24

TCP195: Telnet sent DO TTY-TYPE (24)

Telnet195: 10000000 10000000 253 31

TCP195: Telnet sent DO WINDOW-SIZE (31)

TCP195: Telnet received DO ECHO (1)

TCP195: Telnet received DO SUPPRESS-GA (3)

TCP195: Telnet received WILL TTY-TYPE (24)

Telnet195: Sent SB 24 1

TCP195: Telnet received WILL WINDOW-SIZE (31)

Telnet195: recv SB NAWS 110 52

Telnet195: recv SB 24 0 ANSI

_______________________________________



There are no ACL's or firewalls involved in the picture.


_______________________________________


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Richard Burts Fri, 06/06/2008 - 03:24
User Badges:
  • Super Silver, 17500 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

  • Cisco Designated VIP,

    2017 LAN, WAN

Sharad


Perhaps it would help us to identify the problem if you would post the configuration of the router.


HTH


Rick

Actions

This Discussion