Problem with ACS 4.1 using certificate

Unanswered Question
Jun 6th, 2008
User Badges:

I have an ACS 4.1 appliance, I have already configured ACS in order to work with certificate. I got the certificate from ACS, I already installed it as the installation guide says . Additionally I configured the card's controller in my PC in order to manage certificate.



Whe I try to be validated from ACS I can not go on because a message appears and says " click to select a certificate " , after click a windows appears asking user and password however I expected not receive this window.



The switch's port were configured as follows:


aaa new-model

aaa authentication dot1x default group radius+

dot1x system-auth-control


interface GigabitEthernet1/0/4

switchport mode access

dot1x mac-auth-bypass eap

dot1x pae authenticator

dot1x port-control auto

dot1x timeout quiet-period 15

dot1x timeout tx-period 3

dot1x reauthentication



radius-server host (ip address) auth-port 1645 acct-port 1646

radius-server source-ports 1645-1646

radius-server key password


What am I doing wrong or there is something left???

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Farrukh Haroon Fri, 06/06/2008 - 17:49
User Badges:
  • Red, 2250 points or more

1) Did you install the Certificate file in the local machine? (Right click >> Install Certificate >> And so on..)


2) Are you using the built-in Dot1x supplication in WIndows XP? Is the setting to MD5?


3) Did you Selected this installed certificate from the drop-down Menu in the wireless software?


Regards


Farrukh



Actions

This Discussion