Cisco TSP with CCM 6.1.2 *ERROR* Provider open failed

Unanswered Question
Jun 12th, 2008

Hi,

I am trying to use TSP for outlook with ccm 6.1.2. However I get the erros below.

I have done the following:

1.Installed TSP plugin and tapi wave driver

2.configure TFTP IP under TSP config

3. Restarted CTI manager

4. Ensure owner user id is set for user.

5. Associated user to an IP phone

6. selected Primary extension for user

7. No firewall is turned on on User PC..

8. Can ping callmanager from user pc

06/09/2008 17:54:43.067 CiscoTSP001.tsp| CQBEHelperBase::ProviderOpen() *ERROR* Provider open failed. result=-1932787595|<LVL::Error><MASK::0001>

06/09/2008 17:55:25.497 CiscoTSP001.tsp| CQBEHelperBase::ProviderOpen() *ERROR* Provider open failed. result=-1932787595|<LVL::Error><MASK::0001>

06/09/2008 17:56:48.039 CiscoTSP001.tsp| CQBEHelperBase::ProviderOpen() *ERROR* Provider open failed. result=-1932787595|<LVL::Error><MASK::0001>

06/09/2008 17:57:33.881 CiscoTSP001.tsp| CQBEHelperBase::ProviderOpen() *ERROR* Provider open failed. result=-1932787595|<LVL::Error><MASK::0001>

06/09/2008 17:59:13.684 CiscoTSP001.tsp| CQBEHelperBase::ProviderOpen() *ERROR* Provider open failed. result=-1932787595|<LVL::Error><MASK::0001>

06/09/2008 18:00:02.077 CiscoTSP001.tsp| CQBEHelperBase::ProviderOpen() *ERROR* Provider open failed. result=-1932787595|<LVL::Error><MASK::0001>

06/09/2008 18:01:23.484 CiscoTSP001.tsp| CQBEHelperBase::ProviderOpen() *ERROR* Provider open failed. result=-1932787595|<LVL::Error><MASK::0001>

06/09/2008 18:01:55.740 CiscoTSP001.tsp| CQBEHelperBase::ProviderOpen() *ERROR* Provider open failed. result=-1932787595|<LVL::Error><MASK::0001>

06/09/2008 18:03:28.223 CiscoTSP001.tsp| CQBEHelperBase::ProviderOpen() *ERROR* Provider open failed. result=-1932787595|<LVL::Error><MASK::0001>

06/09/2008 18:04:03.514 CiscoTSP001.tsp| CQBEHelperBase::ProviderOpen() *ERROR* Provider open failed. result=-1932787595|<LVL::Error><MASK::0001>

06/09/2008 18:05:24.020 CiscoTSP001.tsp| CQBEHelperBase::ProviderOpen() *ERROR* Provider open failed. result=-1932787595|<LVL::Error><MASK::0001>

06/09/2008 18:06:09.275 CiscoTSP001.tsp| CQBEHelperBase::ProviderOpen() *ERROR* Provider open failed. result=-1932787595|<LVL::Error><MASK::0001>

06/09/2008 18:07:41.628 CiscoTSP001.tsp| CQBEHelperBase::ProviderOpen() *ERROR* Provider open failed. result=-1932787595|<LVL::Error><MASK::0001>

06/09/2008 18:08:27.904 CiscoTSP001.tsp| CQBEHelperBase::ProviderOpen() *ERROR* Provider open failed. result=-1932787595|<LVL::Error><MASK::0001>

06/09/2008 18:09:40.288 CiscoTSP001.tsp| CQBEHelperBase::ProviderOpen() *ERROR* Provider open failed. result=-1932787595|<LVL::Error><MASK::0001>

06/09/2008 18:10:11.633 CiscoTSP001.tsp| CQBEHelperBase::ProviderOpen() *ERROR* Provider open failed. result=-1932787595|<LVL::Error><MASK::0001>

Please what else can I check

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
pklos Thu, 06/12/2008 - 02:20

You should configure CTI Manager (check if is it enabled) IP address instead TFTP and add user to CTI Enabled group.

--

regards,

PK

Ayodeji Okanlawon Thu, 06/12/2008 - 02:33

Pklos,

I have CTI manager IP configured, but Under security tab in TSP Config, I have the TFTP IP configured too.

Ayodeji Okanlawon Thu, 06/12/2008 - 02:40

where will I do that, I am not sure its enabled. Can you point me to where this can be checked

pklos Thu, 06/12/2008 - 03:07

Please upload screenshots of you TSP configuration.

agonza07 Fri, 06/13/2008 - 14:03

I've been trying to get this thing resolved too. Same version, same exact problem. Anyone?

pklos Mon, 06/16/2008 - 03:48

Can you telnet from your workstation to callmanager 2748 port?

Ayodeji Okanlawon Mon, 06/16/2008 - 05:43

OK,

Just checked the bug out now and its still open.

Thanks for youe help..will keep an eye on it

Actions

This Discussion