FWSM module problem.

Unanswered Question
Jun 28th, 2008

hey people, help with this FWSM module,again! traffic is not passing trough firewall. i configure 'access-list 100 extended permit ip any any" and apply to the inside interface. and when i ping outside world i can see that packets hit inbound access-list. i hove default route configured also. but traffic is not going from inside to the outside? what is my problem guys? thanks in advance...

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Jon Marshall Sun, 06/29/2008 - 02:52

Can you post output of "sh module" from the 6500 switch.

Also if you apply an outbound access-list on the outside interface of "permit ip any any" do you see any hits on that ?

Jon

noodles44 Sun, 06/29/2008 - 04:28

Plaza#sh module

Mod Ports Card Type Model Serial No.

--- ----- -------------------------------------- ------------------ -----------

1 6 Firewall Module WS-SVC-FWM-1 SAD1148079W

2 48 48 port 10/100/1000mb EtherModule WS-X6148-GE-TX SAL114459AL

5 9 Supervisor Engine 32 8GE (Active) WS-SUP32-GE-3B SAL11488JYS

Mod MAC addresses Hw Fw Sw Status

--- ---------------------------------- ------ ------------ ------------ -------

1 001e.4a3f.f9be to 001e.4a3f.f9c5 4.2 7.2(1) 3.2(2) Ok

2 001d.a2d4.6138 to 001d.a2d4.6167 7.2 7.2(1) 8.5(0.46)RFW Ok

5 0007.0e5f.3768 to 0007.0e5f.3773 4.5 12.2(18r)SX2 12.2(18)SXF1 Ok

Mod Sub-Module Model Serial Hw Status

---- --------------------------- ------------------ ----------- ------- -------

5 Policy Feature Card 3 WS-F6K-PFC3B SAL11488LFM 2.3 Ok

5 Cat6k MSFC 2A daughterboard WS-F6K-MSFC2A SAL11488JSS 4.0 Ok

Mod Online Diag Status

---- -------------------

1 Pass

2 Pass

5 Pass

______________________________________________

and yes i can see hits, and i change security-level from 0 to 1 on the outside interface, and now it works. here is the question-why?

and have another question: can i rate limit on SVI in firewall module? is there any feature like policing? thanks in advance

noodles44 Sun, 06/29/2008 - 07:52

and here i have another problem with FWSM: i create in it 6-7 SVI, and now i realize 10-15% traffic lost. i check cpu utilization and it shows 1%. then i configure Switch without firewall, and there is no lost. xm... what can be the problem??? help!!!

Actions

This Discussion