partially successful device config

Unanswered Question
Jun 30th, 2008

I'm running RME 4.0.6 on Sol9.

I have a daily archive job schedule and I see so many devices are under partial successful and report the following error. I have noticed that most of the identical devices are successful but some are not. Can someone tell me what could be wrong?

SSH: Failed to establish SSH connection to 10.9.10.10 - Cause: Authentication failed on device 3 times. TELNET: Failed to establish TELNET connection to 10.9.10.10 - Cause: Connection refused. CM0060 PRIMARY STARTUP Config fetch SUCCESS for devicename, version number 1 archived.SSH: Failed to establish SSH connection to 10.9.10.10 - Cause: Authentication failed on device 3 times. TELNET: Failed to establish TELNET connection to 10.9.10.10 - Cause: Connection refused. CM0061 PRIMARY RUNNING Config fetch SUCCESS for devicename, no change in configuration.CM0151 VLAN RUNNING Config fetch failed for devicename Cause: SSH: Failed to establish SSH connection to 10.9.10.10 - Cause: Authentication failed on device 3 times. TELNET: Failed to establish TELNET connection to 10.9.10.10 - Cause: Connection refused. VLAN Config fetch is not supported using TFTP. Action: Check if protocol is supported by device and required device package is installed. Check device credentials. Increase timeout value, if required.

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Joe Clarke Mon, 06/30/2008 - 08:41

This is almost always a valid error. It's telling you the credentials in DCR for this device are wrong. Since you are using SSH, you need to make sure you have the valid SSH username and password in DCR for these devices.

Actions

This Discussion