SIP Trunk Problem

Unanswered Question
Jul 2nd, 2008

I'm getting some errors with these sip trunks to the gateway:

*Jun 23 08:47:39.326: %SIP-3-UNSUPPORTED: Unsupported ptime value

*Jun 23 10:38:12.597: %SIP-3-UNSUPPORTED: Unsupported ptime value

*Jun 23 10:52:23.069: %SIP-3-UNSUPPORTED: Unsupported ptime value

*Jun 24 07:29:29.324: %SIP-3-UNSUPPORTED: Unsupported ptime value

*Jun 24 09:33:21.732: %SIP-3-UNSUPPORTED: Unsupported ptime value

*Jun 24 09:33:27.768: %SIP-3-UNSUPPORTED: Unsupported ptime value

*Jun 24 09:33:33.832: %SIP-3-UNSUPPORTED: Unsupported ptime value

*Jun 24 09:33:57.016: %SIP-3-UNSUPPORTED: Unsupported ptime value

*Jun 24 09:34:07.084: %SIP-3-UNSUPPORTED: Unsupported ptime value

*Jun 24 09:34:16.156: %SIP-3-UNSUPPORTED: Unsupported ptime value

*Jun 24 10:21:26.363: %SIP-3-UNSUPPORTED: Unsupported ptime value

*Jun 25 08:36:13.342: %SIP-3-UNSUPPORTED: Unsupported ptime value

*Jun 25 10:16:15.645: %SIP-3-UNSUPPORTED: Unsupported ptime value

*Jun 25 14:37:42.548: %SIP-3-UNSUPPORTED: Unsupported ptime value

*Jun 26 05:58:29.125: %SIP-3-UNSUPPORTED: Unsupported ptime value

*Jun 26 08:19:17.216: %SIP-3-UNSUPPORTED: Unsupported ptime value

*Jun 27 09:08:58.198: %SIP-3-UNSUPPORTED: Unsupported ptime value

*Jun 27 09:26:25.586: %SIP-3-UNSUPPORTED: Unsupported ptime value

*Jun 27 12:04:58.145: %SIP-3-UNSUPPORTED: Unsupported ptime value

*Jun 30 07:41:36.984: %SIP-3-UNSUPPORTED: Unsupported ptime value

*Jun 30 09:12:33.856: %SIP-3-UNSUPPORTED: Unsupported ptime value

*Jun 30 09:41:46.676: %SIP-3-UNSUPPORTED: Unsupported ptime value

*Jun 30 09:46:12.112: %SIP-3-UNSUPPORTED: Unsupported ptime value

*Jun 30 10:06:41.120: %SIP-3-UNSUPPORTED: Unsupported ptime value

*Jun 30 12:25:21.079: %SIP-3-UNSUPPORTED: Unsupported ptime value

Any ideas what this is and how to resolve it as it seems to drop all active calls when this occurs.

Also when dialling out, and say for example you reach a number that is busy, like an analog phone on the telco's network, instead of receiving a busy tone signal it rings 2/3 times and then cuts off, is there something I could do to rectify this.

Thanks for your help

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.

Actions

This Discussion