Page cannot be displayed Cisco 877

Unanswered Question
Jul 8th, 2008

Hi

I keep getting a page cannot be displayed error in IE 7 on certain webpages, but when I refresh the page it downloads successfully. I cant find the solution anywhere. Would anyone know why this happens. Here is my cisco 877 config.

sh run

Building configuration...

Current configuration : 1642 bytes

!

version 12.3

no service pad

service timestamps debug datetime msec

service timestamps log datetime msec

no service password-encryption

!

hostname Router

!

boot-start-marker

boot-end-marker

!

enable secret xxx

!

no aaa new-model

ip subnet-zero

ip cef

!

!

ip name-server 194.72.6.57

no ftp-server write-enable

interface ATM0

no ip address

no atm ilmi-keepalive

pvc 0/38

encapsulation aal5mux ppp dialer

dialer pool-member 1

!

dsl operating-mode auto

interface FastEthernet0

no ip address

!

interface FastEthernet1

no ip address

shutdown

!

interface FastEthernet2

no ip address

shutdown

!

interface FastEthernet3

no ip address

shutdown

!

interface Vlan1

ip address 192.168.1.1 255.255.255.0

ip nat inside

ip virtual-reassembly

!

interface Dialer0

ip address negotiated

ip mtu 1458

ip nat outside

ip virtual-reassembly

encapsulation ppp

dialer pool 1

dialer-group 1

no cdp enable

ppp authentication chap callin

ppp chap hostname [email protected]

ppp chap password 0 xxxxxxx

!

ip classless

ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 Dialer0

!

no ip http server

no ip http secure-server

ip nat inside source static 192.168.1.2 111.111.111.111

ip dns server

!

dialer-list 1 protocol ip permit

!

control-plane

!

!

line con 0

no modem enable

transport preferred all

transport output all

line aux 0

transport preferred all

transport output all

line vty 0

password xxxxx

login

transport preferred all

transport input all

transport output all

line vty 1 4

login

transport preferred all

transport input all

transport output all

scheduler max-task-time 5000

end

Router#

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Paolo Bevilacqua Sat, 07/12/2008 - 01:35

Aleksey,

The "ip tcp mss-adjust" command goes under vlan1, not dialer.

However, it appears that the problem is cause by the arbitrary "ip mtu" command put under dialer. This is PPPoA, not PPPoE and normally no MTU reduction is necessary.

The command should be removed in first place, then to verify, ping something with size 1500 and DF bit set.

Actions

This Discussion