PIM Process

Unanswered Question
Jul 9th, 2008
User Badges:

Hi people,


I am getting below logs from one my router.


Can any body look it and give good suggestions.


Jul 9 10:56:28 GMT: %MROUTE-3-NO_PIM_NBR: There is no PIM neighbor on this IDB: FastEthernet0/1.111 -Process= "PIM Process", ipl= 0, pid= 270

Jul 9 10:57:28 GMT: %MROUTE-3-NO_PIM_NBR: There is no PIM neighbor on this IDB: FastEthernet0/1.111 -Process= "PIM Process", ipl= 0, pid= 270

Jul 9 10:58:28 GMT: %MROUTE-3-NO_PIM_NBR: There is no PIM neighbor on this IDB: FastEthernet0/1.111 -Process= "PIM Process", ipl= 0, pid= 270

Jul 9 10:59:28 GMT: %MROUTE-3-NO_PIM_NBR: There is no PIM neighbor on this IDB: FastEthernet0/1.111 -Process= "PIM Process", ipl= 0, pid= 270

Jul 9 11:00:28 GMT: %MROUTE-3-NO_PIM_NBR: There is no PIM neighbor on this IDB: FastEthernet0/1.111 -Process= "PIM Process", ipl= 0, pid= 270

Jul 9 11:01:28 GMT: %MROUTE-3-NO_PIM_NBR: There is no PIM neighbor on this IDB: FastEthernet0/1.111 -Process= "PIM Process", ipl= 0, pid= 270

Jul 9 11:02:28 GMT: %MROUTE-3-NO_PIM_NBR: There is no PIM neighbor on this IDB: FastEthernet0/1.111 -Process= "PIM Process", ipl= 0, pid= 270

Jul 9 11:03:28 GMT: %MROUTE-3-NO_PIM_NBR: There is no PIM neighbor on this IDB: FastEthernet0/1.111 -Process= "PIM Process", ipl= 0, pid= 270

Jul 9 11:04:28 GMT: %MROUTE-3-NO_PIM_NBR: There is no PIM neighbor on this IDB: FastEthernet0/1.111 -Process= "PIM Process", ipl= 0, pid= 270

Jul 9 11:05:28 GMT: %MROUTE-3-NO_PIM_NBR: There is no PIM neighbor on this IDB: FastEthernet0/1.111 -Process= "PIM Process", ipl= 0, pid= 270

Jul 9 11:06:28 GMT: %MROUTE-3-NO_PIM_NBR: There is no PIM neighbor on this IDB: FastEthernet0/1.111 -Process= "PIM Process", ipl= 0, pid= 270

Jul 9 11:07:28 GMT: %MROUTE-3-NO_PIM_NBR: There is no PIM neighbor on this IDB: FastEthernet0/1.111 -Process= "PIM Process", ipl= 0, pid= 270

Jul 9 11:08:28 GMT: %MROUTE-3-NO_PIM_NBR: There is no PIM neighbor on this IDB: FastEthernet0/1.111 -Process= "PIM Process", ipl= 0, pid= 270

Jul 9 11:09:28 GMT: %MROUTE-3-NO_PIM_NBR: There is no PIM neighbor on this IDB: FastEthernet0/1.111 -Process= "PIM Process", ipl= 0, pid= 270

Jul 9 11:10:28 GMT: %MROUTE-3-NO_PIM_NBR: There is no PIM neighbor on this IDB: FastEthernet0/1.111 -Process= "PIM Process", ipl= 0, pid= 270



Regards,

Naidu.




  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
bvsnarayana03 Wed, 07/09/2008 - 03:28
User Badges:
  • Silver, 250 points or more

looks like you havent configured "ip pim sparse / dense - mode" on the connected neigbor interface.

ilnaiduccna Wed, 07/09/2008 - 06:54
User Badges:


Hi Narayana,


Thanks for the early reply.


Can you give info about the purpose while configure "ip pim sparse / dense - mode" on the connected neighbor interface.



Regards,

Naidu.


Actions

This Discussion