avaya and cisco interopration

Unanswered Question
Jul 9th, 2008
User Badges:

Configuration the integration between avaya and cisco, calls from avaya to cisco is going through to the cisco phones but calls from the CCM to avaya is just not going to the avaya returns a msg as incompatible destination, the console shows the calls are getting to the gatewaY.





KINDLY HELP SORT THIS PROBLEM.

thanks



Attachment: 
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
snzeadibe Wed, 07/09/2008 - 12:53
User Badges:

NOTE I GET THE MESSAGE BELOW WHEN I CALL AN AVAYA EXTENSION FROM THE CALL MANAGER.THE CISCO EXTENSION IS 635 AND THE AVAYA EXTENSION IS 326



*Jul 9 20:51:08.716: ISDN Se0/0/0:15 EVENT: process_pri_call: call id 0x8043, number 326, Guid Se0/0/0:15, speed 0, call type VOICE, redial No, CSM call No, pdata Yes

*Jul 9 20:51:08.716: ISDN Se0/0/0:15 Q931: Applying typeplan for sw-type 0x16 is 0x0 0x0, Calling num 635

*Jul 9 20:51:08.720: ISDN Se0/0/0:15 Q931: Applying typeplan for sw-type 0x16 is 0x0 0x0, Called num 326

*Jul 9 20:51:08.720: ISDN Se0/0/0:15 Q931: TX -> SETUP pd = 8 callref = 0x004D

Bearer Capability i = 0x8090A3

Standard = CCITT

Transer Capability = Speech

Transfer Mode = Circuit

Transfer Rate = 64 kbit/s

Channel ID i = 0xA98381

Exclusive, Channel 1

Calling Party Number i = 0x0081, '635'

Plan:Unknown, Type:Unknown

Called Party Number i = 0x80, '326'

Plan:Unknown, Type:Unknown

*Jul 9 20:51:08.736: ISDN Se0/0/0:15 Q931: RX <- RELEASE_COMP pd = 8 callref = 0x804D

Cause i = 0x81D8 - Incompatible destination

*Jul 9 20:51:08.740: ISDN Se0/0/0:15 EVENT: process_rxstate: ces/callid 1/0x8043 calltype 2 CALL_REJECTION

*Jul 9 20:51:08.740: ISDN Se0/0/0:15 EVENT: process_rxstate: ces/callid 1/0x8043 calltype 2 CALL_CLEARED

OANDOVG#







THANKS

HOPE TO HEART FROM SOMEONE THAT WILL HELP ME OUT

Chad Stachowicz Wed, 07/09/2008 - 13:23
User Badges:
  • Silver, 250 points or more

Is this a QSIG trunk? If its not, it should be :) Also are you testing with an actual phone or with csim start? csim start is not supposeted and will cause failures when testing... also please paste the relevant config from the gateway..


HTH, Please rate useful posts..


Chad

Actions

This Discussion