NM-1A-T3/E3

Unanswered Question
Jul 16th, 2008
User Badges:

Hello,


I am attempting to configure a NM-1A-T3/E3 card in a 2821 route. The router is running 12.4(13r)T IOS with Adv IP Services feature set.


My problem is when I enter config mode to issue the 'card type t3 1' command to initialize the module 'card' is not a valid command.


Anyone come across this before? Any ideas? Should I try a different IOS?


Thanks,

Tom

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 4 (1 ratings)
Loading.
paolo bevilacqua Wed, 07/16/2008 - 12:43
User Badges:
  • Super Gold, 25000 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

Can you send output of "show diag" to check if the module is "seen" ?

paolo bevilacqua Wed, 07/16/2008 - 12:56
User Badges:
  • Super Gold, 25000 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

Hi, something is very wrong:


Slot 1:

Unknown (type 1320) Port adapter

Port adapter is disabled


Suggest you replace IOS with any other version of your liking, as sometime they "forget" drivers when making images.


Failing that, contact the TAC and press until they can reproduce the issue, before accepting any HW replacement.

tom.ashworth Wed, 07/16/2008 - 13:00
User Badges:


Thanks for the help. I will follow those suggestions. I was thinking something similar. Wanted to make sure I wasn't missing something.


Tom

paolo bevilacqua Wed, 07/16/2008 - 13:04
User Badges:
  • Super Gold, 25000 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

You're welcome. Please remember to rate useful posts.

mcallahan313 Thu, 07/24/2008 - 05:16
User Badges:

Did this end up being an IOS issue? I'm going through the same thing with an NM-1A-T3 card right now in a 2811. However, I suspect there may be a newer card rev as this one was from a 3640.

tom.ashworth Thu, 07/24/2008 - 05:28
User Badges:


Yes it ended up being an IOS issue. The module requires 12.4(15)T or better. I installed 12.4(20)T and so far have had no problems.


Tom

mcallahan313 Thu, 07/24/2008 - 08:44
User Badges:

Tom,


Thanks for the reply. Is that IPBase or a different version?


Thanks.

tom.ashworth Thu, 07/24/2008 - 11:28
User Badges:


I ended up getting Adv. IP Services. Needed BGP routing for this router.


Actions

This Discussion