cant get mmi to work

Unanswered Question
Jul 16th, 2008

My new router (identical to an older one) does not allow me to configure mmi. Keeps returning the "invalid input" for mmi

Here is my sh ver

IVR-2801B#sh ver

Cisco IOS Software, 2801 Software (C2801-SPSERVICESK9-M), Version 12.4(15)T5, RELEASE SOFTWARE (fc4

)

Technical Support: http://www.cisco.com/techsupport

Copyright (c) 1986-2008 by Cisco Systems, Inc.

Compiled Wed 30-Apr-08 15:20 by prod_rel_team

ROM: System Bootstrap, Version 12.4(13r)T, RELEASE SOFTWARE (fc1)

IVR-2801B uptime is 35 minutes

System returned to ROM by power-on

System image file is "flash:c2801-spservicesk9-mz.124-15.T5.bin"

...

...

...

Cisco 2801 (revision 7.0) with 118784K/12288K bytes of memory.

Processor board ID FTX1203Z041

2 FastEthernet interfaces

24 Serial interfaces

1 Channelized T1/PRI port

2 DSPs, 24 Voice resources

DRAM configuration is 64 bits wide with parity disabled.

191K bytes of NVRAM.

125440K bytes of ATA CompactFlash (Read/Write)

....

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
irisrios Tue, 07/22/2008 - 06:27

To set the configuration approach for MMI, enter one of the following commands:

mmi auto-configure

no mmi auto-configure

If the auto-configure parameter is enabled, the router is provisioned by the PE. By default, this parameter is enabled.

If the auto-configure parameter is disabled, the router is configured by the startup configuration file.

http://www.cisco.com/en/US/docs/routers/access/soho/software/notes/sciront.html

Actions

This Discussion