C2955 Console Authorization Failed

Unanswered Question
Jul 21st, 2008
User Badges:

I have a client that has a WS-C2955T-12 switch he cannot access. When plugging into the console port, with known good console cable and settings in SecureCRT, I get an "% Authorization Failed". I hit enter and it gets the same error. The switch never gives me a chance to login. Can someone help either (a) with a reset to factory default w/o access or (b) password recovery on a WS-C2955T-12? Thanks in advance.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Ross Rehart Mon, 07/21/2008 - 12:21
User Badges:

Yea - I looked at that. There is no "Mode" button on the 2955.

AlessandroGuarda Tue, 03/04/2014 - 05:49
User Badges:

I had similar problem on a Cisco WS-C2940-8TF-S.


This whas the config before (obviously 123456 is just to cover private informations):

!

hostname 123456

!

enable secret level 15 0 123456

enable secret level 5 0 123456

!

username 123456A privilege 15 secret 0 123456

username 123456B privilege 15 secret 0 123456

username 123456C privilege 5 secret 0 123456

!

!

aaa new-model

aaa authentication login defaut local

aaa authorization exec default local


!

[...]

!

line con 0

line vty 0 4

exec-timeout 60 0

transport input ssh

line vty 5 15

exec-timeout 60 0

transport input ssh

!




I added these lines to solve it.

     conf terminal

     aaa authorization exec Console none

     line con 0

     authorization exec Console

     ^Z


Regards,

Alex

Actions

This Discussion