CRS admin user accidentallly removed

Answered Question
Aug 1st, 2008

We are installing a 6.1.2 CUCM cluster with a CRS 5.0.2 server. One of our people was having issues with BAT and accidentally removed our crsadmin user. After adding it back in as a user in CUCM with the same password we still cannot access CRS administration. I tried resetting the password with the CRS Admin Utility with no success. What do we need to do here?

I have this problem too.
0 votes
Correct Answer by Chris Deren about 8 years 4 months ago

Use the CET tool to force the intialization wizard again. You can do this by following this:

1 . Start the Config Object Browser.

Go to start -> run and type "cet"

(or run cet.bat in the "C:\Program Files\wfavvid" directory )

2 . Select "com.cisco.crs.cluster.config.AppAdminSetupConfig" from the config object type tree and double click on the row at the right pane.

3. Select the "com.cisco.crs.cluster.config.AppAdminSetupConfig" tab and change the Setup State from "DONE" to "FRESH_INSTALL".

4. Restart the node manager.

5 . Login to the Appadmin with Administrator/ciscocisco credentials.

6 . This will lead to the initial setup

HTH, please rate all posts!

Chris

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (5 ratings)
Loading.
Correct Answer
Chris Deren Sat, 08/02/2008 - 10:47

Use the CET tool to force the intialization wizard again. You can do this by following this:

1 . Start the Config Object Browser.

Go to start -> run and type "cet"

(or run cet.bat in the "C:\Program Files\wfavvid" directory )

2 . Select "com.cisco.crs.cluster.config.AppAdminSetupConfig" from the config object type tree and double click on the row at the right pane.

3. Select the "com.cisco.crs.cluster.config.AppAdminSetupConfig" tab and change the Setup State from "DONE" to "FRESH_INSTALL".

4. Restart the node manager.

5 . Login to the Appadmin with Administrator/ciscocisco credentials.

6 . This will lead to the initial setup

HTH, please rate all posts!

Chris

Actions

This Discussion