ACE Stickyness problem

Unanswered Question
Aug 12th, 2008

I am trying to configure stickyness on an ACE appliance. I can't seem to get it to work. I have tried a http cookie and a IP Netmask and can't get it to work. When I do a show stat sticky or a show sticky database I get nothing. Attached is the config of my ace.

Attachment: 
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
ciscocsoc Tue, 08/12/2008 - 23:33

Hi,

Have you made your context a member of resource class Normal?

Does your policy-map for loadbalance use the sticky-serverfarm statement?

It would be helpful if you could post the whole configuration.

HTH

Cathy

gwilliams@hbsp.... Wed, 08/13/2008 - 04:31

Cathy,

The Policy map did not have the sticky-serverfarm statement. I figured once I created the group and associated it with a serverfarm I was done. I made the change and it works now.

Thanks you very much.

Syed Iftekhar Ahmed Tue, 08/12/2008 - 23:40

When you use cookie-insert function, ACE creates a static cookie. Correct command to view static cookies in sticky DB is

"show sticky database static"

Run the above command and see if you see any sticky entries in the database.

If you still dont see any entries then post the complete config.

Thanks

Syed Iftekhar Ahmed

Gilles Dufour Wed, 08/13/2008 - 00:03

you need to assign sticky resources to your context before you can start using it.

Use the following command to see if you have allocated sticky resources

switch/Admin# show np 1 me-stats "-slb -v" | i Stick

Num Active Sticky Entry: 1 0

Num Active Reverse Sticky Entry: 0 0

Free Sticky Entry Count: 944765 0

switch/Admin#

Gilles.

Actions

This Discussion