No Conference Bridge Error - CME 4.1

Unanswered Question
Aug 21st, 2008
User Badges:

Trying to configure meet me conferencing on CME 4.1 2811 box. I have the dsp(s) and have the conference hardware command under telephony service. I also have the e-phone dn setup for my meet me number. When I go off-hook and hit meet me softkey I get dialtone, when I enter the meet me dn I get the error No Conference Bridge. I have been through the admin guide 10 times. Any suggestions from anyone would be appreciated.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
johnnywan Fri, 08/22/2008 - 05:54
User Badges:

Yes it is. I will look into another IOS ver.

Thank you.

jbarcena Fri, 08/22/2008 - 06:32
User Badges:
  • Red, 2250 points or more

If you make a 'show dspfarm all' is your CB showing as registered?


Try a no sccp / sccp and check again

jbarcena Fri, 08/22/2008 - 06:47
User Badges:
  • Red, 2250 points or more

Well if it is not registered then indeed you have a problem with your configuration. In a CME you need to have the following check your show run:


sccp local Loopback0

sccp ccm 192.168.102.1 identifier 1 version 4.0

sccp

!

sccp ccm group 1

associate ccm 1 priority 1

associate profile 1 register mtp001c58551650

associate profile 2 register confdsp1

!

dspfarm profile 1 transcode

codec g711ulaw

codec g711alaw

codec g729ar8

codec g729abr8

codec g729br8

codec g729r8

maximum sessions 2

associate application SCCP

!

dspfarm profile 2 conference

codec g711ulaw

codec g711alaw

codec g729ar8

codec g729abr8

codec g729r8

codec g729br8

maximum sessions 2

associate application SCCP


telephony-service

sdspfarm units 5

sdspfarm transcode sessions 5

sdspfarm tag 1 mtp001c58551650

sdspfarm tag 2 confdsp1


-----------------------------


Is really important to have the exact same name on both telephony service and in the associate profile command

johnnywan Fri, 08/22/2008 - 06:50
User Badges:

Yep, verified and my configuration looks correct.

jbarcena Fri, 08/22/2008 - 06:53
User Badges:
  • Red, 2250 points or more

Could you please upload your show run?

johnnywan Fri, 08/22/2008 - 06:57
User Badges:

Wait a minute, you were right. I had only a partial command in my config. I added sccp ccm 10.107.10.4 identifier 1 version 4.1 and it worked. Thank you!


jbarcena Fri, 08/22/2008 - 06:58
User Badges:
  • Red, 2250 points or more

Great !!! thx for the rating. have a nice day

Actions

This Discussion