Cisco 2611 Terminal Server

Unanswered Question
Aug 21st, 2008

Hi,

I have one of the 16 spider cables from my 2611 Terminal Server plugged into a console port of a device that exists behind the firewall. But, it does not appear to be working.

Config of 2611 Terminal Server below and output of show line when an attempt is made to connect the remote cisco router. I already have this solution working for other routers and all works.

Config of line 33 48 on terminal server:-

line 33 48

session-timeout 5

timeout login response 15

no exec

transport input telnet

transport output all

!

BunkerA_2nd_TS#sh host

Default domain is not set

Name/address lookup uses static mappings

Codes: UN - unknown, EX - expired, OK - OK, ?? - revalidate

temp - temporary, perm - permanent

NA - Not Applicable None - Not defined

Host Port Flags Age Type Address(es)

XIT 2041 (perm, OK) 0 IP 10.64.8.40

BunkerA_2nd_TS#

!

BunkerA_2nd_TS#sh line 41

Tty Typ Tx/Rx A Modem Roty AccO AccI Uses Noise Overruns Int

* 41 TTY 9600/9600 - - - - - 15 0 0/0 -

Line 41, Location: "", Type: "SUN-CMD"

Length: 34 lines, Width: 80 columns

Baud rate (TX/RX) is 9600/9600, no parity, 2 stopbits, 8 databits

Status: Ready, Connected, Active

Capabilities: EXEC Suppressed

Modem state: Ready

Modem hardware state: noCTS DSR DTR RTS

Special Chars: Escape Hold Stop Start Disconnect Activation

^^x none - - none

Timeouts: Idle EXEC Idle Session Modem Answer Session Dispatch

00:10:00 00:05:00 none not set

Idle Session Disconnect Warning

never

Login-sequence User Response

00:00:15

Autoselect Initial Wait

not set

Modem type is unknown.

Session limit is not set.

Time since activation: 00:01:51

Editing is enabled.

History is enabled, history size is 20.

DNS resolution in show commands is enabled

Full user help is disabled

Allowed input transports are telnet.

Allowed output transports are pad v120 telnet rlogin udptn.

Preferred transport is telnet.

No output characters are padded

No special data dispatching characters

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Richard Burts Thu, 08/21/2008 - 10:37

Mary

I wonder about this line of output:

Status: Ready, Connected, Active

and wonder what happens if you issue the command clear line 41 from privilege mode of the terminal server?

The output shows that it has been used 15 times. Has it worked before or has it ALWAYS failed?

If you remove the terminal server cable and connect directly to the router console port with a PC does it work?

If you connect a different cable from the terminal server to the router and attempt access with the different reverse telnet port does it work?

If you can provide answers to these we might be closer to having answers to your issue.

HTH

Rick

Actions

This Discussion