IPMProcess shutdown by administrator

Answered Question
Aug 21st, 2008
User Badges:

just upgraded LMS 3.0 to 3.1

server is running solaris 5.10

LMS is integrated with ACS 4.1


cannot run IPM as process is down.

if I start the process manually it

is shutdown after a few seconds.

all other processes including an evaluation copy of HUM are working

normally.


any ideas?

Correct Answer by Joe Clarke about 8 years 11 months ago

Looks like a problem with your IPM database caused by the migration (or perhaps a patch you had applied to IPM 4.0.1). If you don't have any data in this database you need preserved, you can simply reinitialize it:


NMSROOT/bin/perl NMSROOT/bin/dbRestoreOrig.pl dsn=ipm dmprefix=Ipm


If you do have data to preserve, you'll need to contact the TAC to correct this problem as it will involve some direct database access.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
Joe Clarke Thu, 08/21/2008 - 07:21
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    Founding Member

Please post the output of the /opt/CSCOpx/bin/pdshow command.

Joe Clarke Thu, 08/21/2008 - 09:42
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    Founding Member

Please post the ipmprocess.log and the daemons.log.

Correct Answer
Joe Clarke Fri, 08/22/2008 - 07:58
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    Founding Member

Looks like a problem with your IPM database caused by the migration (or perhaps a patch you had applied to IPM 4.0.1). If you don't have any data in this database you need preserved, you can simply reinitialize it:


NMSROOT/bin/perl NMSROOT/bin/dbRestoreOrig.pl dsn=ipm dmprefix=Ipm


If you do have data to preserve, you'll need to contact the TAC to correct this problem as it will involve some direct database access.

Actions

This Discussion