CME 4.1 to CUE MWI issues

Answered Question
Aug 25th, 2008
User Badges:

I am having a heck of a time getting MWI to work on a 2811 with CUE. Running CME 4.1 and voice mail works (pilot #) and I can leave msg but no MWI. Right now when I dial the 4-digit MWI on dn I get a busy. Any help would be appreciated.


The ephone-dn(s) i have now when I get the busy are;


ephone-dn 118

number 9897....

description VoiceMail CUE MWI On

mwi on

!

!

ephone-dn 119

number 9898....

description VoiceMail CUE MWI Off

mwi off

!


If i configure these without the .... I get the MWI to light but the phone continues to ring. When I hit end call the MWI is lit.

Correct Answer by Rob Huffman about 8 years 11 months ago

Hi Johnny,


The number of dots (...) should be equal to the extension length being used :)


Have a look at this excellent Troubleshooting doc;


Troubleshooting Unity Express Message Waiting Indication (MWI) Problems


http://www.cisco.com/en/US/products/sw/voicesw/ps5520/products_tech_note09186a008027fa9f.shtml


Hope this helps!

Rob

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
Correct Answer
Rob Huffman Mon, 08/25/2008 - 10:01
User Badges:
  • Super Red, 40000 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

  • Cisco Designated VIP,

    2017 IP Telephony, Unified Communications

Hi Johnny,


The number of dots (...) should be equal to the extension length being used :)


Have a look at this excellent Troubleshooting doc;


Troubleshooting Unity Express Message Waiting Indication (MWI) Problems


http://www.cisco.com/en/US/products/sw/voicesw/ps5520/products_tech_note09186a008027fa9f.shtml


Hope this helps!

Rob

johnnywan Mon, 08/25/2008 - 10:03
User Badges:

I ended up rebooting everything and it worked. Thanks for the suggestion.

Actions

This Discussion