AP 1250 dont connect ethernet!!

Unanswered Question


i have a problem wich my ap 1250. I did the basic config by CLI but when i plug it on the switch, the switch port change to up but 5 seconds after the port change to down. In the midle of the switch and the AP i use the AIR-PWRINJ4.

I only config the int bvi 1 ip, and set the default gateway.

I dont know why the ap dont connect the ethernet!

Sorry for my bad english


I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
bbxie Mon, 09/01/2008 - 20:07

without more information, it is difficult to say what's wrong, that's why I suggest you to do the troubleshooting according to the TS Guide step by step.

Basicly the TS could be summarized as following steps:

1. Check your cable connection:

*ethernet cable is connected to AP's ethernet port not console port

*AP is connected to Power Injector's AP port, Switch is connected to Power Injector's switch port.

2. Check AP's LED and Power Injector's LED(table 3-1 and 3-2 of the TS guide show the different result)

3. Check switch's port configuration(CDP, duplex, etc)

4. Check power configuration(refer to table 3-3~6, figure 3-3)

5. Check error logs( connect to AP's console port to see if there's any error/warning mesg)

when the AP IOS boot i receive this message "CDP_PD-4-POWER_OK: Full power - INJECTOR_DETECTED inline power source" the bv1 interface change to up and than change to down.

AP led status is green and the others are off.

The CDP protocol is enable.

I think the problem is betwen the power injector and the switch C2960G.

Any idea??



This Discussion



Trending Topics: Other Wireless Mobility

client could not be authenticated
Network Analysis Module (NAM) Products
Cisco 6500 nam
reason 440 driver failure
Cisco password cracker
Cisco Wireless mode