UC520 v4.2 with 7931 monitor button problem?

Unanswered Question
Sep 9th, 2008

I have a UC520 v4.2 and 7931's running SCCP31.8-2-2SR2S firmware. Customer is reporting that sometimes a line that her phone has a monitor button for, shows with the light-off on her phone eventhough that person's line that she is monitoring is off-hook on their phone! While her monitor button is not lite she has gone into the person's office and seen that they are in fact on the line that her phone is monitoring. Anyone ever see this before. Also, can you load later versions of phone firmware for 7931 than what the CME/UC500 matrix states. I can see that the latest firmware for 7931 is at 8.35 something.

Thanks in advance,

Tony

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
constantinos Tue, 12/02/2008 - 06:47

Hello,

I am facing exactly the same problem that you do with 7961 and 7941 phones. Did you resolve the issue and if yes how did you? Thanks a lot.

tcekada Tue, 12/02/2008 - 07:17

Constantinos,

I opened up a TAC case on the issue and they had me upgrade the UC500 to 12.4(22)T. I just did that last night. The problem is very intermittent so I may have to wait awhile until it occurs again. Here is the alleged bug information.

Here's the ddts I was referring to:

CSCsr47278 "Incorrect monitoring line status after restart if monitored line on hold"=

Fix Integrated in

12.4(20)T01 12.4(21.11)T 12.4(21.14.01)PIC01 12.4(22.03)PI10b

The latest version of IOS for the UC520:-

uc500-advipservicesk9-mz.124-22.T.bin

Hope this helps,

Tony

tcekada Wed, 12/03/2008 - 12:01

Constantinos,

FYI, upgrading to 12.4(22)T on the UC500 did not work. I am still having the problem. If you find a solution on this please let me know. I have been trying to fix this for a long time.

Tony

Actions

This Discussion