Backup failing during upgrade from LMS 3.0.1 to 3.1

Unanswered Question
Oct 1st, 2008
User Badges:

I am trying to upgrade LMS 3.0.1 to LMS 3.1 as a fix for numerous bugs we have discovered. During the upgrade process it requires I take a backup however this keeps failing and I cant skip this process.


I have checked the backup log and the Error is:


Adaptive Server Anywhere command File Hiding Utility version 9.0.2.3402

Starting database engine dfmFhEng

Error(951): fatal error: database engine 'dfmFhEng' could not be started on database 'dfmFhDb' in Bulk mode..

backup Failed: 2008/09/30 12:21:12

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


-----------------------------------------


Any help appreciated....)


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Joe Clarke Wed, 10/01/2008 - 08:20
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    Founding Member

With Daemon Manager shutdown, please post the list of contents under NMSROOT/databases/dfmFh.

kviola1 Wed, 10/01/2008 - 11:33
User Badges:

Joe - I got the same thing doing re-install over LMS 3.1 on Windows 2003. Contents of the directory are: folder - orig, file: dfmFh.db


error rec'd:

No errors reported


Starting database engine dfmInvEng


[Wed Oct 1 14:55:40 2008] ERROR(969): Fatal error: Database engine 'dfmInvEng' could not be started on database 'dfmInvDb' in Bulk mode..


[Wed Oct 1 14:55:40 2008] Backup failed: 2008/10/01 14:55:40



Joe Clarke Wed, 10/01/2008 - 11:35
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    Founding Member

You're not getting the same error. Your error is about the DFM INV database. Please start a new thread for your issue.

Actions

This Discussion