CUBAC

Unanswered Question
Oct 3rd, 2008
User Badges:

Hi, I have installed CUBAC on a Win 2003 server. The installation went fine with no error. However when I try to access the web admin page (http://ip address/WebAdmin/login.aspx), I get the error message: HTTP 404 - The page cannot be found. Has anyone come across this problem?

Regards,

Chandrasen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
ebreniz Thu, 10/09/2008 - 08:24
User Badges:
  • Silver, 250 points or more

On reinstalling Windows 2003 server and service packs. The problem will resolve. Try the bug id CSCso12130.

Fasalullatp Thu, 01/08/2009 - 02:54
User Badges:

Hi,


Am getting the same problem in my workplace also.If you solved that please share the details.Thanks in advance

martinwittmann Mon, 02/23/2009 - 07:49
User Badges:

reinstall/Change the .Net Framework over Add or Remove Programs in the Control Panel

hbarrera2 Tue, 05/05/2009 - 07:28
User Badges:

martinwittmann,


I have the exact same issue. I am showing the following in my add/remove programs:


- .NET Framework 2.0 SP2

- .NET Framework 3.0 SP2

- .NET Framework 3.5 SP1


Which one should I remove?


Thanks.




Fasalullatp Tue, 05/05/2009 - 19:37
User Badges:

Hi,

Where did you installed CUBAS.Here you mentioned CUBAC.If it is CUBAS,please check the access from another system.

hbarrera2 Tue, 05/05/2009 - 19:49
User Badges:

Hi,


I actually resolved my issue, I removed all of the .NET Frameworks listed in my previous post, rebooted the server uninstalled CUBACS rebooted again. Reinstalled it and now the web page access is working.


I did notice the Server app loaded its own package of .NET Framework 2.0 SP1, before it continued with the install.


HTH!



Actions

This Discussion