T3 Circuit with NM-1T3/E3 card is not working

Unanswered Question
Oct 16th, 2008

I have a clear P-to-P t3 circuti through AT$T, both routers and their Ser 2/0 are configured exactly the same

Current configuration : 3107 bytes

!

version 12.4

service timestamps debug datetime msec

service timestamps log datetime msec

no service password-encryption

!

hostname xxx

!

boot-start-marker

boot system flash:c3845-advipservicesk9-mz.124-16b.bin

boot-end-marker

!

card type t3 2

logging buffered 51200 warnings

enable secret xxx

!

no aaa new-model

ip cef

!

!

ip domain name equitymethods.com

!

voice-card 0

no dspfarm

!

!

!

crypto pki trustpoint TP-self-signed-3555988581

enrollment selfsigned

subject-name cn=IOS-Self-Signed-Certificate-3555988581

revocation-check none

rsakeypair TP-self-signed-3555988581

!

crypto pki certificate chain TP-self-signed-3555988581

certificate self-signed 01

xxx !

controller T3 2/0

clock source line

cablelength 70

interface GigabitEthernet0/0

ip address 10.10.30.1 255.255.255.0

duplex auto

speed auto

media-type rj45

!

interface GigabitEthernet0/1

no ip address

shutdown

duplex auto

speed auto

media-type rj45

!

interface Serial2/0

bandwidth 44210

ip address 10.20.50.1 255.255.255.248

dsu bandwidth 44210

!

ip default-gateway 10.20.50.2

ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 10.20.50.2

ip route 172.16.200.0 255.255.255.0 10.10.30.2

ip route 172.16.255.0 255.255.255.0 10.10.30.2

!

!

ip http server

no ip http secure-server

control-plane

ORLNDMESA001#sh controller t3

T3 2/0 is down.

Applique type is Subrate T3

Receiver has remote alarm.

MDL transmission is disabled

FEAC code received: No code is being received

Framing is C-BIT Parity, Line Code is B3ZS, Clock Source is Line

Data in current interval (80 seconds elapsed):

0 Line Code Violations, 0 P-bit Coding Violation

0 C-bit Coding Violation, 0 P-bit Err Secs

0 P-bit Severely Err Secs, 0 Severely Err Framing Secs

80 Unavailable Secs, 0 Line Errored Secs

0 C-bit Errored Secs, 0 C-bit Severely Errored Secs

Total Data (last 1 15 minute intervals):

0 Line Code Violations, 7 P-bit Coding Violation,

0 C-bit Coding Violation, 0 P-bit Err Secs,

0 P-bit Severely Err Secs, 0 Severely Err Framing Secs,

900 Unavailable Secs, 0 Line Errored Secs,

0 C-bit Errored Secs, 0 C-bit Severely Errored Secs

I know the clocksource says "line" but I was grasping I changed it back to internal and both routers (3845's with NM-1T3/E3 Modules) are exactl;y the same

On my cards I have an "AL" light amber and my "FERF/RAI" light is amber

If I disconnect the cable and place a connector in and loop back the cable at one end my alarm lights go off at the distant end

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.

Actions

This Discussion