Spoke-to-spoke multicast problems

Unanswered Question
Oct 28th, 2008

I have am trying to setup a network for a video surveillance system. The network is setup in a hub spoke configuration with multicast sources and receivers at all of the spokes. I am using a DMVPN configuration to encrypt tunnels from the spokes to the hubs and spokes to spokes. I am currently able to to get multicast traffic to the hub from all of the spokes but I can't see to get it from spoke-to-spoke. I don't know that much about configuring multicast so it may be a simple mistake on my part. I have attached configs from two of my spoke routers and my hub router. Thanks in advance for any help or suggestions.

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
j.bourque Tue, 10/28/2008 - 13:03

I don't see the configs attached. What hardware devices are you using for the hub and spoke ends?

kymera-it Tue, 10/28/2008 - 13:21

I accidentally submitted the post twice the original had the configs. They are attached below. The routers that I am using are 2821's for the spokes and a 7201 for the hub.

kymera-it Tue, 10/28/2008 - 14:06

Thanks j.bourque for the response but I have DMVPN setup and it works. I can get unicast traffic between the spokes but not multicast. Multicast is not an area I know much about. I have tried several things that I have found online but am not sure how get the multicast from spoke to spoke. I am not even sure if I am setting multicast correctly on the routers. Most of the examples I have found are only for one source and several receivers and I have many of both.

Actions

This Discussion