CSS routing issue

Unanswered Question
Oct 29th, 2008
User Badges:

Hi,


I have 3 interfaces defn'd as such:


----------------

interface e1

bridge vlan 55

phy 100Mbits-FD

description "Sw02"


interface e2

bridge vlan 255

phy 100Mbits-FD

description "SW02-9/11"


interface e3

bridge vlan 256

phy 100Mbits-FD

description "SW0S fa0/18"

-------------


3 Circuits as:


circuit VLAN55


ip address 10.10.55.5 255.255.255.192

ip virtual-router 55

ip virtual-router 150 priority 105 preempt

ip redundant-interface 55 10.10.55.4


circuit VLAN255


ip address 10.10.55.66 255.255.255.192

ip virtual-router 255

ip redundant-interface 255 10.10.55.65


circuit VLAN256


ip address 10.10.55.130 255.255.255.192

ip virtual-router 254

ip redundant-interface 254 10.10.55.129


------

CSS11501# show ip routes

prefix/length next hop if type proto age metric

------------------ --------------- ---- ------ -------- ---------- -----------

0.0.0.0/0 10.10.55.1 1023 remote static 9146203 0

10.10.55.0/26 10.10.55.5 1023 local local 9146207 0

10.10.55.64/26 10.10.55.66 1022 local local 9146207 0

10.10.55.128/26 10.10.55.130 1021 local local 9146207 0


------


The problem I'm having is users can't get to servers in the 10.10.55.128/26 subnet. Tracing to it from the core gets me to 10.10.55.5 (vlan55). I can ping the servers fine from the CSS itself.


Thank you!!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Gilles Dufour Tue, 11/04/2008 - 06:18
User Badges:
  • Cisco Employee,

make sure the default gateway of the servers is the CSS.



Gilles.

Actions

This Discussion