Sticky cookie

Unanswered Question
Nov 2nd, 2008

Hi to all,

i have a problem with stickiness which doesn't seem to follow the logic.

I have two redundant CSS11503 with a few servers behind in a very simple configuration.

The servers are sending http cookies for hostname in the HTTP Header which looks like "HostName=ra-dc1-as-os" and i am using advanced-balance cookie clause in the content rule but the stickiness seems not matching.

Here is the config:

service OSS1

ip address 172.28.214.34

keepalive type http

string ra-dc1-as-os-01

active

service OSS2

ip address 172.28.214.54

keepalive type http

string ra-dc1-as-os-02

active

content OSS

add service OSS1

add service OSS2

string prefix "HostName="

vip address 172.28.214.80

advanced-balance cookies

active

Can you help me on how to troubleshoot more, and if a solution comes to your mind i'll be thankful :)

Thanks in advance

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Gilles Dufour Tue, 11/04/2008 - 05:34

I would suggest to capture a sniffer trace to look at the cookie sent by the servers.

Your config looks good.

Very similar to the one in the config guide

http://www.cisco.com/en/US/docs/app_ntwk_services/data_center_app_services/css11500series/v7.50/configuration/quick/guide/Sticky.html#wp1115447

Does your problem occur only when going through a proxy ? or when the connection is idle ?

Or does it occur for the first request of a new connection ?

Gilles.

Actions

This Discussion