Purge Management Issue in LMS 3.1 .

Unanswered Question
Nov 3rd, 2008

Hi ,

We have configurted the purge setting as

Maximum version to retain : 10

Purge version older than : 30 days

in LMS 3.1 .

But while we are viewing the Version tree in the arecheve management we are getting around 30 numbers of running and startup instead of 10 .

But this issue is not there for all devices .

So please suggest how do we maintain this number as 10 .

Regards ,

sinjish.K

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Joe Clarke Mon, 11/03/2008 - 14:15

Make sure you are also doing ChangeAudit purging, retaining a similar amount of data. ChangeAudit purging is configured under RME > Admin > Change Audit > Set Purge Policy.

k_sinjish Mon, 11/03/2008 - 22:06

Hi ,

Thanks for your update . We have set the purge policy also to 30 days now . But we could not see any change in the same .

Can you please suggest how do we proceed with the same .

Regards ,

sinjish.K

Joe Clarke Mon, 11/03/2008 - 22:16

Make sure the Change Audit purge has run by going to Force Purge. Then wait for the config purge job to run again.

k_sinjish Mon, 11/03/2008 - 22:35

We have done Force purge and run type as immediatly .Still puging is in the same way . We have seen the RME job as success in Job management also .

Regards ,

Sinjish.K

Joe Clarke Wed, 11/05/2008 - 10:34

Enable Config Job debugging under RME > Admin > System Preferences > Application Loglevel Settings, then run another purge job. Post the log from the job directory.

Actions

This Discussion